Arrangementer

Store VEGA:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
333 kr. + gebyr
Entré:
333 kr. + gebyr

Volbeat

Support: Grumpynators

NB: Grumpynators er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

I starten af det nye år vender Volbeat endelig tilbage til Danmark efter knapt to års fravær med, hvad der bliver en decideret verdenspremiere. Det sker den 19. februar i Store VEGA.

Intimkoncert
Koncerten er kort og godt en enestående mulighed for bandets fans at høre nye sange fra det kommende album – endda i intime rammer.

Volbeat starter sin næste verdensturné i Canada og USA i marts 2013 og har derudover offentliggjort en lang række europæiske festivaler til sommer.

Men inden da giver bandet deres danske fans en helt særlig ’treat’ med hele fem eksklusive intim-shows til februar, og touren starter i Store VEGA.

Varm op til koncerten med videoerne til Volbeats "Sad Man's Tongue" og til hittet "The Garden's Tale".

Live - Wacken Open Air, 2012: 
 Gaffa

Beyond Hell/Above Heaven (2012):
 Gaffa

Relateret indhold
I VEGA Playeren kan du se hele koncerten fra 2009, hvor Volbeat også besøgte Store VEGA.

Support: Grumpynators
Grumpynators blev en realitet i januar 2011 med medlemmer og crew fra Taggy Tones og Volbeat. Sammen spiller de hardrock med elementer fra metal, punk og billy-genrene. Et af hovedelementerne i deres musik er dobbelt-bassen, som gør både look og lyd speciel.

I december 2011 udgav Grumpynators en ep med fem sange. Bandet trækker på inspiration fra bands som Motorhead, AC/DC, Social Distortion, Metallica, Johnny Cash, Volbeat, Ramones og Nekromantix. Hør selv på liveudgaven af ” I Took Cover”.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.