Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 16.00
Forsalg:
100 kr. + gebyr
Entré:
100 kr. + gebyr

Wafande

Eftermiddagskoncert for børn

Wafande spiller eftermiddagskoncert for børn og de helt unge
Det er nok de færreste børn og unge, der får lov til at gå til koncert en lørdag aften kl. 21.00. Vi har derfor arrangeret en speciel koncert for netop børn og unge med et af tidens allerhotteste navne, den allestedsværende Wafande.

Wafande tager sit altid veloplagte band med i VEGA og giver en koncert, hvor voksne kun har adgang i selskab med børn/unge.

Børnevenlige billetpriser
Selve koncerten bliver som dem, han normalt giver på spillestederne - det er kun tidspunktet, der er anderledes. Nå ja, så er billetprisen også børnevenlig; kun 100 kr + gebyr, voksne kan købe "ledsagerbillet" (begrænset antal) til 75 kr. + gebyr.

Bemærk at pladsen foran scenen vil være forbeholdt ungerne. De voksne kan stå bagerst i salen eller i barlokalet.

Koncerten afholdes lørdag den 9. februar kl. 16.00 i Lille VEGA (døren åbnes kl. 15.00), og efter koncerten vil Wafande skrive autografer.

Reggaehits på dansk
Wafande har siden han sidste år udsendte sit debutalbum, Du ved det, været en af de mest spillede på landets radiostationer med store hits som "Gi' mig et smil", "En anden" og "Uartig".

Du ved det er lige genudsendt med tre nye ekstranumre, bl.a. kæmpehittet "Uartig" og den nye single "Drik ud".

Voksenkoncert om aftenen
For de voksne spiller Wafande koncert samme sted samme dag kl. 22.00. Læs mere om den koncert HER.

Du ved det (2012):
 Gaffa
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.