Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 22.00
Forsalg:
160 kr. + gebyr
Entré:
160 kr. + gebyr

Wafande

Support: Kaka

Ny info: Kaka er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Med sommerhittet ”Gi' mig et smil” fik Nørrebro-musikeren Wafande de fleste til at trække på smilebåndet og danse ud i sommernatten. Sangen blev produceret med Fresh-I og Pharfar (Bikstok & Natasja) i ryggen.

”Nummeret handler om en af de første rigtigt varme sommerdage, hvor hele Danmarks befolkning bevæger sig ud i solen. Det er ikke en politisk sang – men en opfordring til at smile. Nogle gange glemmer vi at glædes over det, vi har”, siger Wafande, som har spillet musik, siden han lærte at gå.

Positive vibes
Wafande er vokset op på Christiania og i Frankrig. Hans far er fra Tanzania, og moderen er dansk/fransk. Han er selv indbegrebet af happy vibes og tror på, at et positivt sind kan få os langt. ”Jeg har det sjovest, hvis folk er glade”, siger han med et smil.

En række af hits
Tidligere har den reggae-inspirerede musiker sunget på engelsk og fransk, men sidste år debuterede han på dansk med nummeret ”Lang vej hjem”, som er set mere end 100.000 gange på youtube.

”Gi' mig et smil” var første single fra Wafandes roste album Du ved det, og nummeret gæstes af den unge upcoming rapper Kaka.

Børnekoncert om eftermiddagen

Tidligere på dagen samme dato giver Wafande en koncert særligt for børn og de helt unge. Læs mere om den koncert HER

Du ved det (2012):
Gaffa

Support: Kaka
I 2012 fik dansk dancehall eller danskhall sit store comeback. En af de dem der var med til at sætte gang i bølgen, var den kun 21-årige Kaka. Han slog for alvor igennem med singlen "Bang Bang (Reggaejam)".

I 2012 udkom Kakas selvbetitlede debut-ep, der er produceret af Pharfar og Fresh-I. Pladen modtog roser fra bl.a. Gaffa der gav 4 stjerner og skrev:

“Med sit rytmiske, lette og stilsikre flow, sin positivitet og energiske overskud, leverer Kaka oplagt sine dansksprogede budskaber og lykkes med det.”
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.