Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
120 + gebyr
Entré:
120 kr. + gebyr

Walk The Moon

Support: I'm All Ears

Ny info: I'm All Ears tilføjet som support.
Læs mere nederst. 

Walk The Moon stod bag et af sommerens mest dansable hits, ”Anna Sun”. Kvartetten er kendt for at starte en fest til deres liveshows, som er et farvelade-fyrværkeri af ansigtsmaling, fængende indie-pop og energiske dansetrin. Det kan opleves i Lille VEGA lørdag den 16. marts.

Indie-pop fiesta
Når Walk The Moons sprudlende synth-pophooks, fængslende melodier og solbeskinnede harmonier strømmer ud af højtalerne, er det meget svært at stå stille.

Og det er helt efter hensigten, for de fire amerikanske fyre sigter efter at lave musik, som er det sjoveste og mest medrivende, man nogensinde har lyttet til.

Bandet har selv kaldt deres musik for indiepop-fiesta, og den beskrivelse passer i hvert fald på deres kæmpe hit ”Anna Sun”.

Ansigtsmalingens kendetegn
I videoen til ”Anna Sun” danser forsanger Nicholas Petricca sig gennem et festfyldt hus for til sidst at ende på en mark fyldt med dansende unge, der ligner karakterer fra Ønskeøen i Peter Pan-historien.

Walk The Moon tog ideen til sig, og det er siden blevet kendetegnet for deres festlige koncerter, at de og publikum lader deres ansigter male.

Walk The Moons selvbetitlede andet album, der udkom i sommeren 2012, blev produceret af Ben H. Allen, som også har arbejdet med Gnarles Barkley samt Animal Collective.

Udover kæmpe-hittet ”Anna Sun” finder man på albummet også singlerne ”Tightrope” og ”I Can Lift A Car”, som er bandets favorit, når de spiller live.

Support: I’m All Ears
Den P3-aktuelle trio I’m All Ears leverer popsange med en snert af disco og rock 'n' roll-attitude.

I’m All Ears består af sanger, sangskriver og producer Kristian Vad (TV*2, Lars Lilholt m.fl.), Jonas Boas Thaysen (Little Yells Alot) og Nis Neubert Klougart (The Broken Beats).

Trioens første single "Be My Love" har været i rotation på P3, og de spillede fornyeligt til 3rd Tsunami Agency Showcase 2013 i DRs Koncerthus.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.