Arrangementer

Ideal Bar:

Fredag
Kl. 20.00
Forsalg:
60 kr. + gebyr
(inkl. en gratis øl)
Entré:
60 kr. (inkl. en gratis øl)

We Were Born Canaries

NB! Prisen er inkl. en koncertøl.

Drømmende dansk electropop

Det albumaktuelle danske band We Were Born Canaries har imponeret anmelderne med deres drømmende, elektroniske popmusik. Nu kan bandet opleves live i Ideal Bars stemningsfulde rammer den 25. maj.

We Were Born Canaries er en duo bestående af Stine Grøn & Jakob Steen. Duoens musik er kendetegnet ved en drømmende lyd, smuk vokal og ørehængende melodier, som alt i alt skaber et musikunivers, der lyder lige så internationalt, som det er dansk.

Siden gruppen blev dannet i efteråret 2010, har We Were Born Canaries spillet supportjobs for navne som The Eclectic Moniker og Ice Cream Cathedral. Nu er gruppen imidlertid øverst på plakaten, når de den 25. maj spiller i Ideal Bar.

Anmelderrost debutalbum

Den 23. april udkom We Were Born Canaries’ selvbetitlede debutalbum, som er produceret af Brian Batz fra Sleep Party People. Albummet er blevet taget godt imod af anmelderne og har bl.a. fået 4 ud af 6 stjerner i både Gaffa og Soundvenue.

Pladen indeholder bl.a. singlen “My Beat” og den smukke sjæler ”I Still Like To”, som gruppen også netop har lagt på Youtube i en liveversion med beskrivelsen ”live from the living room”.

Opvarmning fra Roskilde-aktuelle Hellraiserten
Inden We Were Born Canaries kan man opleve det danske band Hellraiserten, som netop også er blevet offentliggjort til årets Roskilde Festival, som en del af projektet Copenhagen Collaboration.

Hellraiserten blander elektroniske trommer med både akustisk og elektrisk guitar, og veksler mellem det smukke og akustiske og det voldsomme og programmerede.

We Were Born Canaries (2012) :
 Soundvenue
 Gaffa
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.