Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 22.00
Forsalg:
180 kr. + gebyr
Entré:
180 kr. + gebyr

WhoMadeWho

Support: Lydmor + Sekuoia

Ny info: Lydmor og Sekuoia tilføjet som support. Læs mere nederst

Tidligere i år udgav WhoMadeWho deres anmelderroste album Brighter, der bl.a. indeholder singlerne "Inside World" og "The Sun".

Udgivelsen Brighter er den lysere tvilling til minialbummet Knee Deep fra 2011, et år der kulminerede med bandets optræden på Roskilde Festivals Arena-scene foran 15.000 ekstatiske publikummer.

Live-succéssen fortsatte ind i 2012, hvor WhoMadeWho spillede udsolgte turnéer i Tyskland og Frankrig, inden bandet afsluttede klub-turnéen foran et totalt pakket Store VEGA i april måned.

Populære humørspredere 
Nu vender bandet tilbage for at tage en ny svingom med det danske publikum, der blot synes at vokse og vokse. For sandheden er, at man ikke kan gå surmulet fra en WhoMadeWho koncert:

Trioen leverer altid koncerter på et utrolig højt niveau, hvor smil smitter, og røve rystes.

Brighter, 2012:

Live - Store VEGA, februar 2012:
 Gaffa
 Soundvenue

Support: 
Udover WhoMadeWho kan du opleve Lydmor, der for alvor kom frem på den danske musikscene i 2011, hvor hendes første single "Electric Mistress" ramte P3's playlister.

Siden debutalbummet, A Pile of Empty Tapes, som blev udgivet på Copenhagen Records i maj 2012, har Lydmor været i konstant bevægelse. Med rygter om nye sange og et væld af koncerter i sigte, er hun klar til med intens musikalsk magi at tage verden ved hånden, og med - ud i natten. 

Sekuoia
Sekuoia er et enmandsprojekt bestående af produceren Patrick Alexander Bech Madsen. Produktionerne emmer af varme med en kombination af guitar melodier, dyb bas, organiske beats i samspil med rumklangs-tung vokal.

Sekuoia udgav sin debut ep Trips i december sidste år, som demonstrerede en lyd, der er sammenlignelig med den britiske scene og LA beat-scenen. Ep nummer to så dagens lys i juli og er udgivet på det Berlin baserede label Project:Mooncircle, som en del af vinyl serien 'Faces'.

Relateret indhold
Se billeder fra WhoMadeWhos koncert 14. april i Store VEGA.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.