Arrangementer

Ideal Bar:

Tirsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
80 kr. + gebyr
(inkl. en gratis øl)
Entré:
80 kr. (inkl. en gratis øl)

Willis Earl Beal

flyttet til Lille VEGA

NB! Koncerten er flyttet til Lille VEGA
På grund af den store interesse er koncerten med Willis Earl Beal flyttet fra Ideal Bar til Lille VEGA. Her vil Willis Earl Beal spille en dobbeltkoncert med det amerikanske indiepop-band Milagres, der i forvejen skulle spille i Lille VEGA.

Billetter købt til Ideal Bar er også gældende til Lille VEGA. Yderligere billetter til koncerten med Willis Earl Beal (og Milagres) vil blive sat i salg senere i dag.

En afroamerikansk Tom Waits
Den 22. maj giver den debuterende singer/songwriter Willis Earl Beal koncert i VEGAs Ideal Bar. Ligesom hans store forbillede,Tom Waits, er Willis Earl Beal ikke nem at placere genremæssigt.

På trods af dette har hans akustiske lo-fi musik har fået musikmagasinerne Pitchfork og NME til at udråbe ham til den næste rising star.

Willies Earl Beals musik har tydlige referencer til store kunstnere som Daniel Johnston, James Brown og Tom Waits. Sidstnævnte er også singer/songwriterens store forbillede og i et interview med musikmagasinet Pitchfork, sagde han tidligere på året, at han gerne vil være en sort Tom Waits, da han ikke kun vil lave én bestemt lyd.

Rustne tønder og gamle guitarer
Lyden på debutalbummet, Acousmatic Sorcery, der udkom den 26. marts, er præget af Willis Earl Beals udprægede lo-fi-tilgang til musikken.

Instrumenterne består af en guitar, han har fundet i en baggård, rustne tønder, og et trommesæt han selv har bygget af potter og pander.

Beal gør en dyd ud af ikke at eje en computer, og albummet blev derfor indspillet på en gammel spolebåndoptager. Det kan blandt andet høres på den nænsomme, akustiske ballade ”Evening’s Kiss”.

Anderledes eksponering

Willis Earl Beal har ikke nogen profil på Facebook eller en konto på Twitter modsat de fleste af af hans musikkollegaer. I stedet har han selv indtil for nylig stået for at klippe, klistre og synge sin egen eksponering.

Rundt omkring i hans hjemby Chicago kan man finde en stribe håndtegnede flyers, Beal selv hængte op med opfordringer om at ringe eller skrive til ham for en sang eller en tegning.

NB! Billetten er inklusiv en koncertøl.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.