Arrangementer

Lille VEGA:

Torsdag
kl. 21.00
Forsalg:
150 kr. + gebyr
Entré:
150 kr. + gebyr

Xander

Support: Nadia Gattas + Skinz

Ny info: Outlandish og Ankerstjerne med som gæster
Læs mere nederst.

Nadia Gattas + Skinz tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Til februar starter Xander tourbussen for at spille sine nye sange for publikum for første gang. Her kommer han til Lille VEGA den 21. februar.

Nyt album fra Voice-dommeren
Topaktuelle Xander har netop sluppet sit nye album, Hvis jeg skrev dig en sang, og overstået sin rolle som dommer i Voice – Danmarks Største Stemme.

Hvis jeg skrev dig en sang er lyden af Xander, når han er bedst. Poetiske tekster og fængende popmelodier fylder pladen, som er blevet taget godt imod på radiostationerne og ligger lunt på hitlisterne.

Nu kan publikum opleve de nye sange, som f.eks. "Over alle bjerge" og "Når solen den går ned", live for første gang i Lille VEGA.

Opfølger til succesdebuten
Xander debuterede sidste år med Over skyer under vand, der bragte ham flere store radiohits, topplaceringer på alle hitlister og en DMA-nominering.

Senest har Xander været på en stor sommertour på landets festivaler med vennen og rapperen Ankerstjerne.

Hvis jeg skrev dig en sang (2012)
 Poplick

Relateret indhold
Se billederne fra sidst Xander besøgte VEGA i foråret 2011.

Support: 
Nadia Gattas
Den københavnske sangerinde Nadia Gattas debuterede den i 2011 med singlen “Min melodi”.

Hun har været tidligere ugens kæledække på MAMA Radio og singlen “Min indre stemme” – med Michael Rune - har ligget i top 10 på Singlelisten og har modtaget guld for 15.000 downloads.

Gattas har bl.a. været co-writer på omkvædet på et af kernenumrene på Xanders nye album, og hendes evner som sangskriver og sangerinde bliver yderligere understreget på Xanders nummer ”Mit hjerte brænder”, hvor hun leverer en fantastisk vokal.

I september 2012 udgav hun singlen "Rejser gennem tiden" og kan nu opleves som support for Xander i Lille VEGA den 21. februar.

Skinz
Skinz debuterede sidste år med singlen "Du ved, du gør det" - et forfriskende mix af R'n'B krydret med neo-soul, et twist pop og masser af urban hit street appeal.

Sidenhen er det blevet til en del optrædener på diverse scener landet over, og han er blevet anbefalet af både Gaffa og Poplick som et af de nye danske navne, der er værd at holde øje med.

Senest har han gæstet Medina på nummeret "Hvis bare" fra hendes special edition-udgivelse af For altid.

Outlandish og Ankerstjerne med som gæster
Outlandish, som er med på Xanders nye plade, udgave sidste år deres anmelderroste, femte studiealbum Warrior//Worrier.  


Lars Ankerstjerne har siden udgivelsen af sit debutalbum fra 2011 opnået flotte placeringer, solide radiohits og succesfulde optrædener på blandt andet en fuldstændig udsolgt turné med Rasmus Seebach.

Begge gæster Xander på scenen i Lille VEGA den 21. februar. 

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.