Arrangementer

Lille VEGA:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
200 + gebyr
Entré:
200 kr. + gebyr

Yeasayer

Support: Trust

Ny info: Yeasayer udskyder tour og koncert i VEGA
Det er med stor beklagelse, at det amerikanske band Yeasayer må meddele, at de grundet familiære årsager ser sig nødsaget til at flytte samtlige koncerter i september og dermed også den udsolgte koncert i Lille VEGA torsdag den 18. september

Bandet udtaler:
Due to family reasons we have to postpone our September 2012 European tour. Everyone is fine, and we are regrouping and trying to reschedule for the end of Nov/ beginning of Dec. We promise to make our way across the Atlantic in support of Fragrant World. We appreciate your understanding and we promise to make this up to you!

Vi opfordrer folk til at holde deres billetter, da vi snarest annoncerer en ny dato for deres længe ventede og udsolgte koncert.

Billetterne vil være gældende til den nye koncert og kunder, der skulle være forhindrede, vil naturligvis kunne få refunderet deres billetter via Billetlugen.dk.

Yeasayer tager nyt album med Lille VEGA
Den electro-eksperimentale trio fra Brooklyn er efter et par års stilhed endelig klar med nyt.

Trioen udgav i maj deres første single fra det kommende album, Fragrant World, der udkommer i sin fulde længde den 20. august, og bandet drager i den forbindelse på en turné, der også bringer dem forbi Danmark og Lille VEGA.

Det seneste album fra 2010, Odd Blood, blev udsendt tilbage i 2010 og indeholdt blandt andet hittet ”Ambling Alp”, og albummet var et mesterværk af elektronisk popmusik fusioneret med bandets tidligere så karakteristiske brug af tribale instrumenter, rytmer og vokalharmonier.

Yeasayer siger selv ja eller nej
Det nye album er produceret af Yeasayer selv, og resultatet er mere mørkt, men stadig med Yeasayers umiskendelige sans for leg med melodierne, medrivende rytmer og et perfekt skud tribal pop-rock.

Yeasayer valgte en noget utraditionel måde at udgive førstesinglen ”Henrietta” på ved at sende en fysisk kopi til 200 tilfældige fans med en opfordring om at dele den bredt, inden nummeret blev uploadet.

Dansefest og videosjov
Live er amerikanerne sprællevende og beviser, hvilke fantastiske musikere de er ved at sprænge lydbilledet med særprægede højdepunkter og deres evne til at binde musikken sammen med eklektisk vellyd.

Sidst spillede de for fulde huse i Lille VEGA og leverede en medrivende koncert, der inkluderede de psykedeliske, visuelle oplevelser, bandet er så kendt for at bringe med på scenen til stor glæde for både publikum og anmeldere.

Odd Blood (2010)
 Politiken
 Gaffa
 Soundvenue

Live - Lille VEGA, marts, 2010
 Soundvenue

Relateret indhold
Se billederne fra sidst Yeasayer spillede i VEGA i 2010.

Support: Trust
Bag aliaset Trust finder vi Robert Alfons og hans musikalske partner in crime, Maya Postepski. Electropop-gruppens første to singler, ”Candy Walls” og ”Bulbform”, udkom i 2011, og i februar kom  så debutalbummet TRST.

TRST fik fine omtaler af blandt andet Pitchfork, The Guardian og mange andre. På pladen blander Trust atmosfærisk pop med tunge 80’er-synthlyde og dyster danseglæde. Eller som deres pladeselskab skriver: ”Trust is a pop hit factory buried deep in mud”.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.