Arrangementer

Lille VEGA:

Mandag
Kl. 21.00
Forsalg:
175 + gebyr
Entré:
175 kr. + gebyr

Yellowcard

The Blackout + Like Torches

NB. Tidsplan tilføjet
Læs mere nederst.
 
Amerikanske Yellowcard har i mere end ti år turneret verdenen tynd med deres medrivende poppunk. Den 11. februar 2013 er bandet hovednavn, når turnéen Vans Off The Wall Music Night rammer Lille VEGA.

Southern Air
I august udkom Yellowcards ottende album Southern Air. Samtidig blev den officielle video til nummeret ”Here I Am Alive” eksklusivt offentliggjort på MTV flere steder i verdenen.

De rutinerede amerikanere spiller melodisk, fængende punk med et atypisk element i form af violin som en fast del af instrumenteringen. Udover dén lille, friske detalje er der klassisk fuld fart over poppunk-feltet på bandets albums såvel som i deres liveoptrædener.

Håndplukket support
Til koncerten i VEGA får publikummet fornøjelsen af et håndplukket hold af supportbands, og det er én af blot tre aftener på hele turnéen med præcis denne stærke besætning.

De udvalgte tæller britiske The Blackout og svenske Like Torches, der vil være med til at fylde aftenen i Lille VEGA med punk og rock – en hel aftens hårdtslående underholdning.

The Blackout er garanter for at sætte gang i enhver fest med deres højstemte rock, der er inspireret af en bred vifte af musik – lige fra metal til pop. Hør det festlige bands single ”Start The Party” og forestil dig, hvordan de kan fyre op under et feststemt punk-publikum.

De unge svenskere i Like Torches, som tidligere gik under navnet You Ate My Dog, er med på turnéens skandinaviske datoer. Bandet, som bl.a. har indspillet med et medlem fra Yellowcard som producer, byder ind med alternativ rock. Se videoen til deres nummer ”Still Lost” HER.

Tidsplan
Dørene åbner: 20.00
Like Torches: 20.15
The Blackout: 21.00
Yellowcard: 22.15
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.