Spørgsmål & Svar

Her finder du information om og svar på mange af de ofte stillede spørgsmål om bl.a. billetsalg, glemte sager, aldersbegrænsning m.m.

Afdelingsansvarlige

I nedenstående oversigt finder du de ansvarlige for VEGAs forskellige afdelinger. Ret venligst ikke kontakt til nedenstående vedr. glemte sager, billetter, koncertstart m.m., men læs i stedet de...
I nedenstående oversigt finder du de ansvarlige for VEGAs forskellige afdelinger. Ret venligst ikke kontakt til nedenstående vedr. glemte sager, billetter, koncertstart m.m., men læs i stedet de listede punkter nedenfor.Bar, logistik og drift

Steen Jørgensen
sj@vega.dk

Koncertbookning

Lene Kristoffersen - Booker
booking@vega.dk

Møder & Events - Leje af VEGAs sale og lokaler

Danielle Eliasson - Sales Manager / kommercielle indlejninger
de@vega.dk

Personale og afvikling

Nikolaj Muldkjær - Personale og afviklingsansvarlig
nm@vega.dk


PR & Kommunikation

Magnus Restofte - PR & Kommunikationschef, Souschef
mr@vega.dk

eller

Anders Madsen - Online Redaktør
akm@vega.dk

Regnskab

Vivian Ment - Regnskabschef
vm@vega.dk


Teknik og Produktion

Anders Mortensen - production manager
am@vega.dk

Se alle ansatte i VEGAs administration.

Aldersbegrænsing

Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning på VEGAs koncerter med mindre, de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog væ...

Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning på VEGAs koncerter med mindre, de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersbegrænsning på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside.

Beliggenhed

VEGA har adresse på Enghavevej 40 i bydelen Vesterbro i det indre København. Adresse: VEGA - Musikkens Hus Enghavevej 40 1674 København V
VEGA har adresse på Enghavevej 40 i bydelen Vesterbro i det indre København.

Adresse:
VEGA - Musikkens Hus
Enghavevej 40
1674 København V

Billeder/kamera

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objekti...
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. 

De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Billetter

Læs mere om forsalg og salg af billetter, hvilke billetbureauer VEGA benytter, gebyrer, mistede/glemte billetter, spørgsmål vedr. billetter og udsolgte koncerter. Forsalg/salg af billetter Forsa...

Læs mere om forsalg og salg af billetter, hvilke billetbureauer VEGA benytter, gebyrer, mistede/glemte billetter, spørgsmål vedr. billetter og udsolgte koncerter.

Forsalg/salg af billetter

Forsalg af billetter til VEGAs koncerter varetages af billetbureauer som BILLETnet og Billetlugen. VEGA varetager altså ikke selv forsalg af billetter. Såfremt en koncert ikke er udsolgt (hvilket vil fremgå af kalenderen på hjemmesiden), vil der være billetsalg ved indgangen, når dørene til koncerten åbnes.

Vi tager forbehold for slåfejl på sitet - priser fra billetbureauet er altid gældende.

Billetlugen eller BILLETnet?

De fleste af VEGAs arrangementer sælges via BILLETnet – dog er der enkelte arrangementer, som sælges via Billetlugen, da eksterne arrangører nogle gange benytter dette bureau. Den bedste måde at undersøge, hvem der sælger billetter til en given koncert er ved at klikke på billetikonet "Køb billet" påwww.vega.dk for det pågældende arrangement for at se, om den linker til BILLETnets eller Billetlugens hjemmeside. Dette afgør, hvor billetten sælges.

Fysisk salg af billetter i forsalg

Billetter til salg gennem Billetlugen kan også købes i alle Fona-butikker.

Billetter til salg gennem BILLETnet kan købes på udvalgte salgssteder i hovedstadsområdet (se her) og det øvrige Danmark (se her).

Gyldige billetter

Hvis du vil være 100% sikker på, at de billetter, du køber til en koncert i VEGA er gyldige, skal du købe dem ved at følge købslinkene fra vega.dk til enten BILLETnet eller Billetlugen. Der kan være være andre billetudbydere til enkelte koncerter, men vi anbefaler, at du køber dine billetter til VEGA gennem Billetnet eller Billetlugen.

Gebyrer

Billetnet
Ved online-køb af billet gennem www.billetnet.dk betales et billetgebyr på enten 12 eller 20 kr. pr. billet, afhængig af arrangementets pris.
Ved forsendelse betales et leveringsgebyr på 25 kr. pr. transaktion.

Ved køb af fysisk billet i døren betales et salgstillæg på 20 kr. pr. transaktion – uanset hvor mange billetter, der købes pr. transaktion.

Billetlugen
Ved online-køb af billet gennem www.billetlugen.dk betales et billetgebyr på 20 kr. Dette gælder print-selv billetter. Hvis du ønsker at få billetten tilsendt med posten er forsendelsesgebyret 20 kr.

Ved køb af billet i døren pålægges billetprisen et billetgebyr på 20 kr. samt et salgstillæg. Salgstillægget er 15 kr. pr. transaktion – uanset hvor mange billetter, der købes pr. transaktion.

FONA:
Ved køb af billet i FONA-butik betales et gebyr på 20 kr. + et ekspeditionsgebyr på 15 kr.

Se www.billetlugen.dk for flere oplysninger omkring gebyrer.

Mistede/glemte billetter

Har du mistet eller glemt din billet, vil du oftest kunne få adgang til koncerten ved at medbringe din kvittering for køb af billet samt billed-ID. Er du hverken i besiddelse af billet eller kvittering, kan du evt. tage billed-ID med til indgangen. Her vil vi så prøve at finde dit navn i billetsystemet og printe en ny billet ud til dig. Det samme gælder i øvrigt, hvis du ikke kunne printe dine billetter ud efter gennemført køb. Bemærk at ovenstående service kun gælder billetter købt via Billetlugen!

Refundering af billetter

Refundering af billetter sker, hvor de er købt. For refundering af billetter købt hos BILLETnet kontakt venligst BILLETnets Kundecenter: +45 70 15 65 65 (mandag - lørdag: 10.00 - 17.00).

For refundering af billetter købt hos Billetlugen eller FONA kontakt venligst Billetlugen. Læs mere om retningslinjerne for refundering hos Billetlugen HER.

Billetter refunderes (minus gebyr) kun, hvis koncerten er aflyst eller flyttet til ny dato. Refundering af billetter gælder i 14 dage fra datoen for den aflyste koncert.


Spørgsmål om billetter

Har du spørgsmål om køb af billetter eller brugen af www.billetlugen.dk, er du velkommen til at kontakte Billetlugen via webmaster@billetnet.dk eller på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.

Bemærk at nogle koncerter med eksterne arrangører sælges via Billetlugen.

Udsolgte koncerter

Når en koncert er anført som udsolgt på VEGAs hjemmeside, betyder det, at der ikke flere billetter hverken i forsalg eller i døren.
Hvis der oprettes en venteliste til koncerten, vil dette blive anført på VEGAs hjemmeside.

Driften

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. VEGA har ingen aktionærer elle...
VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. VEGA har ingen aktionærer eller kommerciel ejerkreds og et eventuelt økonomisk overskud, som VEGA måtte have, investeres i at lave flere koncerter samt at forbedre og udvikle koncertoplevelsen. Dele af fondens musikdrift er baseret på kommunalt og statsligt tilskud.

Falske billetter

Hvis du vil være helt sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du KUN køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som ...
Hvis du vil være helt sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du KUN køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Billetnet og Billetlugen.

Der findes mange andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Hvis du vil undgå at købe din billet til VEGA for dyrt eller at købe en falsk billet, så anbefaler vi altid, at du køber din billet gennem VEGAs hjemmeside.

Eneste undtagelse er eventuelt billetsalg gennem kunstnernes egne, officielle hjemmesider. Billetsalget herigennem vil som regel være pålideligt og legalt. Det vil ofte ske gennem firmaet Crowdsurge, men kan dog også ske gennem andre selskaber.

Læs i øvrigt mere om billetsvindel på Billetnets hjemmeside.

Fødevarekontrol

VEGA har Elite-smiley. Se VEGAs seneste fødevarekontrol-rapporter HER.
Fødevarekontrol
VEGA har Elite-smiley.

Se VEGAs seneste fødevarekontrol-rapporter HER.

Gangbesværet / kørestolsbruger i VEGA

Det er muligt som gangbesværet/kørestolsbruger at overvære koncerter i VEGA. VEGAs koncertsale befinder sig på 1. sal, og der er adgang til disse via elevator. Af brandsikkerhedsmæssige grunde må ...
Det er muligt som gangbesværet/kørestolsbruger at overvære koncerter i VEGA. VEGAs koncertsale befinder sig på 1. sal, og der er adgang til disse via elevator. Af brandsikkerhedsmæssige grunde må der ikke være kørestole på balkonen (2. sal) i Store VEGA.

I Store VEGA kan den bagerste tredjedel af gulvet hæves således, at det giver et bedre udsyn. I Lille VEGA kan vi desværre endnu ikke tilbyde lignende forhold, men der arbejdes på mobile ramper til både Lille og Store VEGA.

I VEGA reserverer vi generelt ikke siddepladser på balkonen. Alle vores gæster har købt billetter på ens vilkår. Er der en sjælden gang en undtagelse, er det oftest på artistens foranledning. Kommer man dog når dørene åbnes, vil det næsten med garanti være til at finde en siddeplads deroppe. Bemærk dog at balkonen ikke altid er åben (afhænger af billetsalget). Ved udsolgt er balkonen altid åben.

Handicaptoiletter findes i gangen mellem Lille og Store VEGA i niveau med koncertsalene. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte VEGAs personale, der altid vil være behjælpelige, så du kan få den bedst muligt oplevelse i VEGA.

Procedure ved ankomst

Ved ankomsten til VEGA skal du som gangbesværet/kørestolsbruger henvende dig til vagtpersonalet i døren, der vil hjælpe med at vise vej til koncertsalene via elevator.

Der er ingen restriktioner med hensyn til parkering for brugere med handicap-skilt på parkeringspladsen i forlængelse af Rejsbygade.

Adgang for handicaphjælpere

Såfremt koncerten er arrangeret af VEGA, den ikke er udsolgt, og der er plads på gæstelisten, er det muligt at få en medhjælper gratis med til koncerten. Dette skal undersøges INDEN koncerten ved at kontakte os på info@vega.dkMedhjælperen skal selvfølgelig have gyldigt medhjælper-bevis. 

Såfremt koncerten ikke arrangeres af VEGA, er det den eksterne arrangør, der træffer beslutning om muligheden for gratis at kunne medtage en evt. medhjælper.

Garderobe

VEGAs garderobe skal benyttes ved besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Garderobeafgiften er 20 kr.  Overførsel af garderobe til Ideal Bar efter koncert Hvis Ideal Ba...
VEGAs garderobe skal benyttes ved besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer.

Garderobeafgiften er 20 kr. 

Overførsel af garderobe til Ideal Bar efter koncert

Hvis Ideal Bar er åben efter koncerten (fremgår af VEGAs hjemmeside), vil overtøj automatisk blive overført til Ideal Bar, såfremt det ikke bliver hentet efter koncerten. Du behøver således ikke bekymre dig om at hente dit overtøj, hvis du gerne vil i Ideal Bar.

Glemte sager

Alt hittegods glemt i VEGA i løbet af weekenden afleveres hver tirsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Slotsherrensvej 113, 2720 Vanløse. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. ...
Alt hittegods glemt i VEGA i løbet af weekenden afleveres hver tirsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Slotsherrensvej 113, 2720 Vanløse.
Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22.

Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i Ideal Bar mellem kl. 20 og 23 på aftener, hvor der er koncert. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende mandag.

Koncertstart

Koncerten begynder på det tidspunkt, der er anført på www.vega.dk. Eksempelvis Lille VEGA 08.11.10 kl. 21:00 (koncertstart kl. 21). Hvis der er support til koncerten, starter supporten på det tidspu...

Koncerten begynder på det tidspunkt, der er anført på www.vega.dk. Eksempelvis Lille VEGA 08.11.10 kl. 21:00 (koncertstart kl. 21).

Hvis der er support til koncerten, starter supporten på det tidspunkt, der er angivet på hjemmesiden. Hovednavnet går normalt på ca. en time efter supporten er startet. Hvis ikke der er support på, går hovednavnet i gang på det tidspunkt, der er angivet på hjemmesiden.

Vi tager dog forbehold for undtagelser og afvigelser fra ovenstående tommelfingerregel og anbefaler, at man altid kommer i god tid, før hovednavnet går på.

 

Hvornår åbner dørene?

Dørene åbner en time før den annoncerede koncertstart.

Kontakt

Her finder du kontaktinfo til VEGA. For information om glemte sager, aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter m.m. se de øvrige punkter i Spørgsmål & svar-sektion...
Her finder du kontaktinfo til VEGA. For information om glemte sager, aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter m.m. se de øvrige punkter i Spørgsmål & svar-sektionen.

VEGA - Musikkens Hus
Enghavevej 40
1674 København V
CVR-nr. 19233774

Tlf.: +45 3325 7011  (mandag-fredag mellem 13-15)
Fax: +45 3325 8011

Narkotika-politik

VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vore arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af Lov for euforiserende stoffer vil det medføre politianmeldelse...
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vore arrangementer.

Bliver man taget i overtrædelse af Lov for euforiserende stoffer vil det medføre politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.

Offentlig transport til VEGA

VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Enghave S-tog station.   Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører bus nr. 10 mod Teglholmen/Brønshøj...
Offentlig transport til VEGA
VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Enghave S-tog station.
 
Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører bus nr. 10 mod Teglholmen/Brønshøj Torv og standser ved Enghave Plads nær VEGA.
 
Fra Enghave station kører buslinje 3A mod Nordhavn Station og standser på Enghavevej ved Enghave Plads.

Du kan også lave din egen rejseplan ved hjælp af rejseplanen.dk.

Parkering

VEGA fik i februar 2008 bedre parkeringsfaciliteter, idet der åbnede et offentligt P-anlæg ved Aldi for enden af Rejsbygade med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på side...
VEGA fik i februar 2008 bedre parkeringsfaciliteter, idet der åbnede et offentligt P-anlæg ved Aldi for enden af Rejsbygade med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP).

Priser i blå zone pr. 1. januar 2010:

Hverdage Kl. 08-18 - 10 kr./time
Kl. 18-23 - 10 kr./time
Kl. 23-08 - 3. kr./time

Lørdage Kl. 08-17 - 10 kr./time
Efter kl. 17 - gratis

Søn- og helligdage - gratis
  
VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen.

Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.

Rygning

Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, selvom de ikke er sundhedsskadelige for passive indtagere. Rygning af e-cigaretter inviterer ...
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, selvom de ikke er sundhedsskadelige for passive indtagere. Rygning af e-cigaretter inviterer desværre til "normal" rygning, da publikum ikke kan se forskel og dermed kan tro, at almindelig rygning er tilladt. Derfor er e-cigaretter også omfattet af VEGAs overordnede rygeforbud.

Rygning ved Store VEGA-koncerter

Ved koncerter i Store VEGA er rygning primært muligt udenfor indgangen.

Ved udsolgte koncerter med balkon er det dog også muligt at benytte en udendørs rygeterrasse. Der er adgang til denne fra balkonen ved trappen i venstre side af salen (når man ser mod scenen).

Rygning ved Lille VEGA-koncerter

Ved koncerter i Lille VEGA er det muligt at benytte rygelokalet kaldet "Skoven", der ligger på ½ etage. Man finder dette ved at tage den venstre trappe en hel etage ned fra Lille VEGAs sal.

Rygning ved Ideal Bar-arrangementer

Ved arrangementer i Ideal Bar er rygning kun muligt udenfor.

Spisesteder i nærheden af VEGA

Der findes en lang række gode spisesteder, barer og caféer i nærheden af VEGA, hvor du kan spise eller nyde en drink, inden du skal til koncert. Vi har udarbejdet en liste over spisesteder, som vi...
Der findes en lang række gode spisesteder, barer og caféer i nærheden af VEGA, hvor du kan spise eller nyde en drink, inden du skal til koncert. Vi har udarbejdet en liste over spisesteder, som vi kan anbefale ved besøg i VEGA. Listen, med tilhørende beskrivelser af stederne, finder du ved at trykke HER.

Stroboskoplys

Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om ...
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA.

VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.

Udsolgte koncerter

Når en koncert er anført som udsolgt på på VEGAs hjemmeside, betyder det, at der ikke flere billetter hverken i forsalg eller i døren. Hvis der oprettes en venteliste til koncerten, vil dette bliv...
Når en koncert er anført som udsolgt på på VEGAs hjemmeside, betyder det, at der ikke flere billetter hverken i forsalg eller i døren.

Hvis der oprettes en venteliste til koncerten, vil dette blive anført på VEGAs hjemmeside.

Venteliste

Når en koncert er udsolgt, oprettes der i nogle tilfælde en venteliste hos billetbureauet, der har stået for billetsalget til koncerten (enten Billetnet eller Billetlugen). Om der er oprettet ventel...
Når en koncert er udsolgt, oprettes der i nogle tilfælde en venteliste hos billetbureauet, der har stået for billetsalget til koncerten (enten Billetnet eller Billetlugen). Om der er oprettet venteliste vil fremgå af VEGAs hjemmeside.

Hvis man har skrevet sig på ventelisten til en koncert, vil man blive kontaktet, såfremt der skulle blive billetter ledige til koncerten. Det kan ske, hvis der skulle blive frigivet flere billetter ved fx flytning til en større sal eller, hvis der bliver oprettet en ekstrakoncert.

Ventelisten tjener i høj grad til at afdække, hvor stor interessen for en flytning eller evt. ekstrakoncert er samt hvor en evt. fremtidig koncert skal placeres.

Mulighed for ekstrakoncert eller flytning af sal

Der er imidlertid mange faktorer, der skal være på plads, før der kan oprettes en ekstrakoncert eller en koncert kan flytte sal.

For det første skal kunstneren have interesse for det. Nogle gang er kunstneren ikke interesseret i at spille i en større sal eller spille endnu en koncert.

For det andet skal datoen/salen være ledig i VEGA. Der kan bl.a. ligge reservationer fra andre kunstnere, der er ved at blive bekræftet, hvilket gør, at koncerten ikke kan flyttes eller oprettes på en ny dato.

For det tredje skal kunstneren have plads i sin tourplan til at give en ekstrakoncert.

For det fjerde skal interessen for flytning eller ekstrakoncert være stor nok til, at det økonomisk giver mening at flytte en koncert. Ventelisten tjener bla. til at afdække, hvor stor interessen for en eventuel ekstrakoncert er.