Presse og mediaUnder Presse og media vil du kunne finde information om VEGAs forskellige kommunikationsplatforme, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve, VEGA-playeren og VEGAs magasin.

Du vil også kunne finde officielle logoer samt pressebilleder af VEGA bygning og interiør.

Hjemmeside

Vega.dk er VEGAs primære kommunikationsplatform. Her finder du en kalender over alle koncerter og arrangementer i VEGA og Ideal Bar samt information om nye koncerter, nyheder om eksisterende koncer...
Vega.dk er VEGAs primære kommunikationsplatform. Her finder du en kalender over alle koncerter og arrangementer i VEGA og Ideal Bar samt information om nye koncerter, nyheder om eksisterende koncerter og artikler.   

Herudover indeholder hjemmesiden information om spillestedet, sale og lokaler, organisationen, de ansatte, leje og lån af VEGAs lokaler, ofte stillede spørgsmål, kommunikationsplatforme, pressebilleder og logoer og ansættelse i VEGA.

Vega.dk havde pr. 1. januar 2012 i gennemsnit ca. 2500 unikke brugere, der fik vist over 225.000 sider og brugte 1,15 minut på sitet pr. dag.

VEGAs nuværende hjemmeside blev lanceret omkring 1. marts 2010 og er designet og udviklet af firmaet Appear.

Nyhedsbreve

Læs mere om VEGAs to nyhedsbreve; koncertnyhedsbrevet og natklubnyhedsbrevet,  herunder om deres indhold, udsendelsesfrekvens og antal abonnenter.       &nbs...
Læs mere om VEGAs to nyhedsbreve; koncertnyhedsbrevet og natklubnyhedsbrevet,  herunder om deres indhold, udsendelsesfrekvens og antal abonnenter.                                                      

Koncertnyhedsbrev
VEGAs koncertnyhedsbrev udsendes hver torsdag, og her kan du holde dig opdateret om nye koncerter og arrangementer, der er blevet offentliggjort i den forgangne uge, læse temaer om udvalgte koncerter og events og deltage i konkurrencer om koncertbilletter og cd’er.

Koncertnyhedsbrevet modtages pr. 1. januar 2013 af ca. 12.500 abonnenter.

Du kan tilmelde dig koncertnyhedsbrevet i spalten til venstre for denne tekst. 

Natklubnyhedsbrev

Natklub-nyhedsbrevet udsendes, når VEGA præsenterer natklub-relaterede arrangementer. Det udsendes altså kun, når der relevante koncerter/events.

Natklubnyhedsbrevet har pr. 1 januar 2011 ca. 4000 abonnenter.

Du kan tilmelde dig natklubnyhedsbrevet i spalten til venstre for denne tekst.

Sociale medier

VEGA er også tilstede på sociale netværk som Facebook, Twitter og Instagram. VEGA har således både sider på Facebook, en konto på og en konto på Instagram. Pr. 1. oktober 2013 er der ca. 23.000 fa...
VEGA er også tilstede på sociale netværk som Facebook, Twitter og Instagram. VEGA har således både sider på Facebook, en konto på og en konto på Instagram.

Pr. 1. oktober 2013 er der ca. 23.000 fans af VEGAs Facebook-side, mens der er ca. 6500, der følger VEGA på Twitter. 
Som ven/følger af disse vil du blive holdt opdateret om koncerterne og koncerterne i VEGA og om VEGA generelt.

VEGA på Facebook

Brugernavn: /vegacph - Hashtag: #vegacph

Ideal Bars Facebook-side
Brugernavn: ldeal-bar-vega - Hashtag: #idealbar

VEGA på Twitter

VEGAcph
Brugernavn: @vegacph - Hashtag: #vegacph

VEGA på Instagram

Instagram.com/vegacph
Brugernavn: @vegacph - Hashtag: #vegacph

App til smartphones

VEGA har udviklet en applikation til iPhones og Android-telefoner, der giver dig et overblik over koncerter i VEGA. Med iSniffer-funktionen kan app’en sammenligne dit musikbibliotek på din telefo...
VEGA har udviklet en applikation til iPhones og Android-telefoner, der giver dig et overblik over koncerter i VEGA. Med iSniffer-funktionen kan app’en sammenligne dit musikbibliotek på din telefon med koncerterne i VEGA.

Dermed har du altid et overblik over om dit yndlingsband eller kunstner optræder i VEGA – og VEGA kan derudover anbefale dig andre koncerter der relaterer sig præcis til din musiksmag.

Features i VEGA-app'en:

 • Koncertkalender med bandinfo
 • iSniffer – parrer din musiksamling med koncertprogrammet
 • Tilføj koncerter til din kalender
 • Se koncertnyheder
 • FAQ
 • Køb Billet
 • Post på Facebook
 • Find VEGA / kort

Link til applikationen

Send VEGA APP til 1204 og få link til app'en tilsendt.

Det koster almindelig sms-takst. Retur-sms er gratis. Du skal være min. 18 år. Udbyder: VEGA, Enghavevej 40, 1674 V, tlf. 33257011

Ellers kan du hente VEGA-app'en:

VEGA - Carlsberg Danmark A/S         

iPad-app

VEGA har siden 2012 kunne tilbyde en app til iPhone og Android-brugere. Nu har vi sammen med Tuborg udviklet en ny lækker app til  Apples iPad.  App'en fokuserer på det visuelle i VEGA o...
VEGA har siden 2012 kunne tilbyde en app til iPhone og Android-brugere. Nu har vi sammen med Tuborg udviklet en ny lækker app til  Apples iPad. 

App'en fokuserer på det visuelle i VEGA og ved en koncertoplevelse generelt. App'en indeholder bl.a.:
 • Opdateret koncertkalender
 • Koncertvideoer fra VEGA i HD
 • Spørgsmål og svar ang. VEGA
 • Alle udgaver af VEGA Magasinet
 • Kort-funktionalitet integreret med Rejseplanen
 • Nyheder og nyhedsarkiv
 • Push-beskeder med seneste koncertnyheder

Se preview af app'en i iTunes.

Hvor adskiller app'en sig fra hjemmesiden på iPad?

Designeren Morten Nielsen fra firmaet Appear, der har udviklet vores nye app til iPad, fortæller her, hvordan app'en adskiller sig fra hjemmesiden på en iPad:

"VEGAs website fungerer sådan set udmærket på en iPad, så hvis en ny VEGA App skulle gøre sig fortjent til en plads på folks iPad, var det vigtigt for os, at app'en bragte noget friskt og nyt til bordet. Vi ønskede med andre ord at skabe en visuelt indbydende oplevelse, der samler alt det bedste, der kommer ud af VEGA og formidler det på en måde, som er skræddersyet til iPad'en."

Hent VEGAs iPad-app gratis

Vi synes selv, at vi er lykkedes med ovenstående ambition. Du kan selv bedømme resultatet ved at hente vores iPad, der er gratis tilgængelig i iTunes.

VEGA Magasinet

VEGA udgiver to gange om året et trykt magasin, der udkommer i marts og september i et oplag på 5000 stk. Magasinet indeholder, udover information om VEGAs koncertprogram, også dybdeg...
VEGA udgiver to gange om året et trykt magasin, der udkommer i marts og september i et oplag på 5000 stk.

Magasinet indeholder, udover information om VEGAs koncertprogram, også dybdegående artikler om VEGAs igangværende aktiviteter og tiltag, artikler om forskellige musikalske temaer, billed-kollager samt interviews med kunstnere og interessante kulturpersonligheder. 

Magasinet distribueres til caféer og butikker i København. Derudover vil et større parti lægge fremme til fri afbenyttelse i VEGAs sale og lokaler.
Se alle VEGA-magasinerne online HER.

Program-plakater

VEGA producerer en trykt programplakat, der trykkes med ca. halvanden måneds mellemrum. Plakaten ophænges på Vesterbro, Nørrebro og indre by. Se VEGAs p...
VEGA producerer en trykt programplakat, der trykkes med ca. halvanden måneds mellemrum. Plakaten ophænges på Vesterbro, Nørrebro og indre by.


Se VEGAs program-plakater.