Mange VEGA-kunstnere nominerede til Gaffa-Prisen

Der er et væld af VEGA-aktuelle kunstnere på listen, da Gaffa tidligere i dag, mandag den 26. november, offentliggjorde listen med nominerede til årets Gaffa-Priser.

Omtrent 11,500 læsere har i løbet af november måned afgivet deres personlige stemmer og har derved været med til at indsnævre feltet af nominerede.

Gaffa-Priserne vil ved en officiel uddeling den 6. december blive overrakt til de kunstnere, der har modtaget flest publikums-stemmer.

Føring til Lukas Graham

Med nomineringer i hele fem kategorier, der bl.a. tæller Årets danske album og Årets nye danske kunstner, tager Lukas Graham føringen. Den fremadstormende sanger giver koncert i Store VEGA 11. marts.

Blandt de nominerede i disse kategorier er også artister som Nephew, Shaka Loveless og Søren Huss, der alle giver koncert i VEGA inden for den nærmeste fremtid.

Lukas Graham / 11. marts i Store VEGA Læs mere og køb billet
Nephew / 15. februar i Store VEGALæs mere og køb billet
Shaka Loveless / 16. februar i Store VEGA Læs mere og køb billet
Søren Huss / 30. november i Store VEGALæs mere og køb billet

Danske og udenlandske kunstnere

Både Alphabeat og Nephew er nominerede i kategorien Årets danske band, imens engelske Emeli Sandé måske kunne gå hen og løbe af med prisen som årets udenlandske kvindelige kunster – En god optakt til at hun giver koncert i VEGA til marts.

Alphabeat / 1. december i Store VEGA Læs mere og køb billet
Emeli Sandé / 12. marts i Store VEGA Læs mere og køb billet

Der er flere i feltet af nominerede til årets Gaffa-priser, som er koncert-aktuelle i VEGA, ligesom mange af de mulige vindere har været på programmet tidligere på året. Se hele listen over nominerede HER, og følg uddelingen live på TV2 Zulu den 6. december.
Skrevet d. 26. november 2012

Seneste nyheder

Vælg måned/år
Vælg type