VEGA-kunstnere nomineret til Steppeulven-prisen

I dag blev de nominerede til de danske musikkritikeres pris, Steppeulven, offentliggjort og blandt flere af favoritterne, finder man VEGA-aktuelle kunstnere. Prisen bliver uddelt lørdag den 26. januar 2013 på Bremen Teater i København.

Efterklang

En af de største favoritter til en eller flere af priserne er Efterklang, som med deres nye album Piramida har charmeret sig ind hos nærmest alle danske anmeldere, der har kvitteret med en ren stjernestorm. De er nomineret i de fem kategorier "Årets album", "Årets livenavn", "Året orkester", "Årets producer" samt "Årets musiker".


Efterklang / 17. februar i Store VEGA – Læs mere og køb billet

WhoMadeWho

WhoMadeWho har sikret sig to nomineringer i kategorierne "Årets orkester" og "Årets livenavn". Og mon ikke de tre herrer har gode muligheder for at vinde en af priserne, da er kendt for at spille medrivende og eksperimenterende koncerter. Som blandt andet deres spejlvendte koncert i VEGA.


WhoMadeWho/ 15. december i Store VEGA – Læs mere og køb billet

Derudover er Barbara Moleko nomineret som "Årets håb", Jonas Breum som "Årets tekstforfatter" og DJ Static alias Thorbjørn Schwarz samt Kristoffer Sjelberg alias Stunn Gunn og Dwyane McFarlane alias Eaggerman nomineret til kategorien "Årets producer" for henholdsvis albummene Rolig Under Pres og Eaggerstunns Armagedion.
Skrevet d. 4. december 2012

Seneste nyheder

Vælg måned/år
Vælg type