VEGA Beyond

Store VEGA

Nils Frahm - Musik Til Danmark

Special Guest: Josefine Opsahl


fredag19.04.2024
Pris inkl. gebyr420,-

Åbningstider

Dørene er åbne:

Den nyskabende komponist-producer-pianist, Nils Frahm kommer til VEGA med Musik til Danmark

Få mere information om Musik til Danmark

.

Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, når den enestående tyske instrumentalist
Nils Frahm besøger VEGA over to dage i april 2024. Her vil han udfolde den kreative proces i et særligt residency præsenteret af smash!bang!pow! og VEGA.

Nils Frahm har med sin utraditionelle tilgang til klaveret og med brug af elektroniske tangentinstrumenter spillet sig eftertænksomt og inderligt ind i hjerterne på fans verden over.

Under titlen Musik til Danmark vil Nils Frahm i fællesskab med danske kunstnere og med inspiration fra Danmark skabe en forbindelse mellem sin neo-klassiske, ambient og elektroniske musik og de danske omgivelser.

Netop inspirationen fra omgivelserne spiller en betydelig rollen for den kreative proces: ”Inspirationen, fra hvor du befinder dig og hvem du er sammen med, er vigtig for hvordan musikken og stemningen bliver. Jeg kan godt lide at understøtte det i koncert-titlen, så man ved, at det bliver et unikt øjeblik, der ikke kan gentages. Og med Musik til Danmark bliver det en dybere forbindelse, fordi jeg kommer til at være der længere tid og lave projekter udenom koncerterne.” forklarer Nils Frahm.

Josefine Opsahl er en bemærkelsesværdig komponist og kunstner, der forbinder musik, kunst, performance og rumlige elementer i sine værker.

Med en befriende åbenhed over for lyde, genrer og brugen af elektronik, udfolder Opsahls værker sig på skæringspunktet mellem tradition og fornyelse, ekspertise og intuition, partituret og det improviserede i en søgen efter, hvor musikalske udtryk, kunst, samfund og vi selv bevæger os hen som væsner og skabere. Hendes musikalske færdigheder, kreative tilgang og performative egenskaber på hendes hovedinstrument, celloen, har placeret hendes værker og projekter som en ledende kraft på den internationale scene.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

fredag
/
19.04.2024
Elektronisk
Store VEGA

VEGA LAB

Glas i VEGA LAB: Udstilling

22.05.2024
-
26.05.2024
Andre arrangementer
VEGA LAB

Ideal Bar

Will Samson - En immersiv koncert

Koncerten er flyttet fra 05.05.24 til 08.12.24. Allerede købte billetter er gældende til den nye dato.

søndag
/
08.12.2024
Elektronisk
Ideal Bar

Store VEGA

AXIS MUNDI: Hotel Pro Formas 40-års jubilæumsforestilling - Sene forestillnger

26.05.2025
-
03.06.2025
Andre arrangementer
Store VEGA

Store VEGA

AXIS MUNDI: Hotel Pro Formas 40-års jubilæumsforestilling - Tidlige forestillnger

27.05.2025
-
03.06.2025
Andre arrangementer
Store VEGA

Oversigt