VEGA Beyond

Store VEGA

Nils Frahm - Musik Til Danmark

Special Guest: Simon Littauer & Øyunn


lørdag20.04.2024
Pris inkl. gebyr420,-

Åbningstider

Dørene er åbne:

Den nyskabende komponist-producer-pianist, Nils Frahm kommer til VEGA med Musik til Danmark

Få mere information om Musik til Danmark

.

Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, når den enestående tyske instrumentalist
Nils Frahm besøger VEGA over to dage i april 2024. Her vil han udfolde den kreative proces i et særligt residency præsenteret af smash!bang!pow! og VEGA.

Nils Frahm har med sin utraditionelle tilgang til klaveret og med brug af elektroniske tangentinstrumenter spillet sig eftertænksomt og inderligt ind i hjerterne på fans verden over.

Under titlen Musik til Danmark vil Nils Frahm i fællesskab med danske kunstnere og med inspiration fra Danmark skabe en forbindelse mellem sin neo-klassiske, ambient og elektroniske musik og de danske omgivelser.

Netop inspirationen fra omgivelserne spiller en betydelig rollen for den kreative proces: ”Inspirationen, fra hvor du befinder dig og hvem du er sammen med, er vigtig for hvordan musikken og stemningen bliver. Jeg kan godt lide at understøtte det i koncert-titlen, så man ved, at det bliver et unikt øjeblik, der ikke kan gentages. Og med Musik til Danmark bliver det en dybere forbindelse, fordi jeg kommer til at være der længere tid og lave projekter udenom koncerterne.” forklarer Nils Frahm.

Simon Littauer

Simon Littauer er en producer og elektronisk musiker baseret i København. Simon optræder live på modulære synthesizere i et rum mellem techno, glitch og eksperimentel musik i et improviseret maskinunivers. Den danske musikblog Passive/Aggressive beskriver hans lyd som “glimpses of grandioseness and Flying Lotus-esque beats to Son Ash’ retro-sounding german drones”.

Øyunn

Siv Øyunn Kjenstad (Øyunn) med kunstnernavnet Øyunn er trommeslager, skuespiller, artist og komponist. Hun arbejder på tværs af scenekunst, musik og film, og som soloartist laver hun alternativ pop/hip hop/indie, hvor hun synger, rapper og spiller trommer. Hendes musik har en original sound og tekster som rummer både håb, vrede, perspektiv og et ønske om forbindelse. Som trommeslager og backingvokalist har hun samarbejdet med kunstnere som Efterklang, Bugge Wesseltoft, Agnes Obel, Sam Gendel og Our Broken Garden.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
20.04.2024
Elektronisk
Store VEGA

VEGA LAB

Glas i VEGA LAB: Udstilling

22.05.2024
-
26.05.2024
Andre arrangementer
VEGA LAB

Ideal Bar

Will Samson - En immersiv koncert

Koncerten er flyttet fra 05.05.24 til 08.12.24. Allerede købte billetter er gældende til den nye dato.

søndag
/
08.12.2024
Elektronisk
Ideal Bar

Store VEGA

AXIS MUNDI: Hotel Pro Formas 40-års jubilæumsforestilling - Sene forestillnger

26.05.2025
-
03.06.2025
Andre arrangementer
Store VEGA

Store VEGA

AXIS MUNDI: Hotel Pro Formas 40-års jubilæumsforestilling - Tidlige forestillnger

27.05.2025
-
03.06.2025
Andre arrangementer
Store VEGA

Oversigt