VEGA

Event kalender

Store VEGA

Psyched Up Janis


lørdag25.05.2024
Pris inkl. gebyr450,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Psyched Up Janis nedlægger Store VEGA

De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis , Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen holder 30-års jubilæums i Store VEGA.

Psyched Up Janis slog sig fast som et af Danmarkss bedste livebands tilbage i 90'erne, hvor de spillede et hav af koncerter i Danmark, resten af Europa og USA. De spillede på legendariske steder i USA som CBGB´s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har været på flere Europa-tours, og tour i Norden. Derudover er de det eneste band nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival 6 år i træk, 1994-1999.

I 2009 lavede bandet en kort reunion-tour da de hyldede deres gode ven, fotografen Søren Solkær ved hans store Rockfoto-udstilling Closer i Øksnehallen, hvor bandet spillede sammen for første gang i 10 år.

Da de opdagede, at der stadig var spilleglæde og gnist internt i bandet og masser af trofaste fans, satte de deres 2. reunion-tour op i 2014, hvor de hyldede debutalbummet Swell, der havde 20-års jubilæum.

Support: 802 + Ashes Of Billy

802:

På kort tid har 802 skabt sin egen unikke hazy lyd af spøgelseagtige synths, bubblegum-hooks og kantede trommerytmer. Alt sammen svøbt i en dyne af heavymetal-distortion.

Debut singlen ‘My Girl’ udkom i marts 2023 sammen med kortfilmen ‘802 – A Heavy Metal Bedtime Story’ som er instrueret af Casper Balslev som senest har instrueret musikvideoer med Iggy Pop, Alt-J og MØ.

Ashes Of Billy:
Ashes of Billy er en rocktrio, der spiller en mellemting mellem grunge og heavy. Og drengene kan i hvert fald få både unge og gamle rock’n’rollere til at knibe en tåre, når de gir den gas på scenerne rundt omkring i landet.

Siden deres start i foråret 2022 har de selv-udgivet to EP’er, som begge er masteret af den hæderkronede Heavy-rock-mester, Flemming Rasmussen, i Sweet Silence Studios.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
25.05.2024
Rock
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur