VEGA

Event kalender

Ideal Bar

Son Little

Support: Jordan Jackson


tirsdag28.05.2024
Pris inkl. gebyr180,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Son Little deler soulede krammere ud i Ideal Bar

Den hurtigste vej til bløde knæ og fugtige øjenkroge er i audiens med Son Littles vellydende R&B, soul toner og krystalklare vokal. Arrangementerne er forunderlige og evigt charmerende. Musikken er med klar direktion en ubestridt rejse ind i sjælens hårnålesving, der sang efter sang bejler til ønsket om at skrue op og op. Justér volumen til højt, men ikke for højt. Soulede toner klinger bedst på 85% af maksimal lydstyrke.

På Son Littles seneste album, Like Neptune (2022), er musikeren søgt til rolige og sceniske omgivelser omkring Delaware-floden i den nordlige del af staten New York. Her har Little fundet kimen til at udskifte den eksistentielle frygt, der gennemsyrer hans tidligere plader med fornyet optimisme. Like Neptune er soundtracket til en kunstners opblomstring, hvor tvivlens kroniske tyngde løfter sig fra skuldrene og forvandler sig til en smuk skæring om at overvinde generationstraumer – alt sammen pakket ind i R&B og soulens fløjlsbløde dyder.

Son Little har tidligere turneret med stjerner som Leon Bridgers, Mumford & Sons, Kelis og Shakey Graves. Dertil kan musikerens yderligere tilføje grammy-vindende producer for sit mesterlige arbejde på Mavis Staples’ version af “See That My Grave Is Kept Clean” fra EP’en Your Good Fortune (2015).

Support: Jordan Jackson

Den London-fødte sangerinde Jordan Jackson synger sange om kærlighed, hjertesorg og selvbekræftelse. Med en varm, kraftfuld stemme og en groovy rytmesektion har hun en stærk aura på scenen, som er både fængslende og inderlig. Hun trækker på personlige erfaringer og er evner at invitere publikum ind i sit musikalske univers gennem sin ærlige historiefortælling.

Med fokus på inklusion på tværs af generationer og kulturel baggrund rummer hendes musik en opløftende energi, der er lige så dynamisk som Jordan Jacksons positive personlighed. Hun har spillet udsolgte shows i London og på Copenhagen Jazz Festival.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

tirsdag
/
28.05.2024
R&B/Soul
Ideal Bar
Øvrige arrangementer

Lille VEGA

Draghouse - 10S 10S 10S

lørdag
/
15.06.2024
Andre arrangementer
Lille VEGA
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur