VEGA

Event kalender

Lille VEGA

UFOMAMMUT

Support: Craveyard


tirsdag28.05.2024
Pris inkl. gebyr195,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Dommedags-doom i VEGA med UFOMAMMUT

I maj 2022 udgav det italienske band albummet Fenice, der endnu en gang sendte lytteren ud i en mørk doom-metal galakse af tonstunge riffs og psykedelisk stjerneregn. Sidste år forkældede bandet deres fans med tre sprøde singler i form af “Crookhead”, “Supernova” og “Vibrhate”.

UFOMAMMUT mestrer at mixe en potent eliksir af dronede vokaler, solide lag af synth og ørefængende guitar-figurer. Det er netop den rette opskrift på psykedelisk sludge, som har gjort UFOMAMMUT til et af de mest toneangivende bands inden for genren over en tyveårig belejring.

Fenice er den første UFOMAMMUT-udgivelse, som den nye trommeslager Levre har medvirket på. Albummet indleder en ny æra for bandet, der både på lyd- og lyriksiden har arbejdet med en mere introspektiv lytteoplevelse. Fenice er blevet rost til skyerne af anmeldere verden over. Bl.a. skrev musikmagasinet The Sleeping Shaman:

Fenice is a, forgive me, mammoth record, that expands on all the sounds UFOMAMMUT have explored previously, but takes them into new directions, resulting in yet another creative triumph.”

UFOMAMMUT har turneret store dele af verden og begejstret publikum og fans på festivaler som blandt andre Roadburn, Hellfest, leper Fest, Asymmetry, Stoned from the Underground osv. og har optrådt med navne som Neurosis, Down, Baroness, Red Fang, Fu Manchu m.fl.

Support: Craveyard

Det aarhusianske metalband Craveyard, er en del af ’Zero Fucks’-bevægelsen og er med til at definere den rå lyd, der er forbundet med bevægelsens ubekymrede mantra.

Craveyard udmærker sig på deres frontman, Martin Krog, der er kendt for sin intense sangstil og tekster, der bidrager til bandets ukonventionelle univers. Craveyard har et skarpt rytmisk fundament støbt af bassist, Mikael Krog og trommeslager, Marc Jesse, der sammen har en excentrisk spillestil, der er med til at skabe Craveyards karakteristiske lyd. Deres samarbejde og samspil på scenen er en stor del af Craveyards succes.

Karakteristisk for Craveyard, er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige. Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og leverer 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intens og rå atmosfære.
Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

tirsdag
/
28.05.2024
Metal
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Lille VEGA

Draghouse - 10S 10S 10S

lørdag
/
15.06.2024
Andre arrangementer
Lille VEGA
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur