VEGA

Event kalender

Ideal Bar

Bess Atwell

Support: Caoilfhionn Rose


lørdag21.09.2024
Pris inkl. gebyr175,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

En lyrisk odyssé med Bess Atwells musikalske rejse gennem selvet

Den Brighton-baserede kunstner Bess Atwell udkom i slutningen af 2023 med singlen “Sylvester”, der personificerer en indre spænding mellem ønsket om at være en kilde til glæde for dem, vi elsker, og den efterfølgende utilfredshed og ensomhed, som disse forsøg også kan medføre.

Kort efter indspilningen af nummeret fik Atwell diagnosen autisme spektrumforstyrrelse, hvilket medførte en bølge af bekræftelse for hende både personligt og kunstnerisk.

Med sine egne ord fortæller Atwell om singlen:

"Sylvester er en figur, jeg skabte på en familieferie som barn for at få mine forældre til at grine. Det er en sang, der primært handler om familie, de roller, vi spiller for at bevare freden, og ønsket om en mere ægte form for forbindelse."

Med udgivelsen af albummet
Already, Always (2021) blev Bess Atwells budskab som sangskriver samtidig fuldt udfoldet og markerede hende som en af Storbritanniens mest sikre, unge stemmer.

Med sit efterfølgende album fra 2022
Already, Rearranged indfanger Atwell sin klassiske vokal og rå lyriske dybde med en mere elektronisk klang, hvor man som lytter drages med på en følelsesmæssig rejse, der med synthesizeren og bassen kan mærkes helt inde i hjertet.

I starten af 2024 er Atwell også udkommet med singlen “Release Myself”, som i samklang med “Sylvester” indfanger kunstnerens følelsesmæssigt ladede udforskninger af personlige erfaringer og kompleksiteten i menneskelige relationer i hendes mere klassiske singer-songwriter stil.

Support: Caoilfhionn Rose

Med sit tredje album, Constellation, er Caoilfhionn Rose blevet voksen som kunstner og har gravet dybt for at finde nye, eksperimenterende måder at udtrykke sin undren over naturens skønhed, sin kærlighed til musik i al dens mangfoldighed og sin tro på de genoprettende kræfter, som begge dele giver i en urolige post-COVID-verden.

Caoilfhionn (udtales 'Keelin') er energisk, søgende og altid nysgerrig og har fundet en stemme, der på én gang er ældgammel og moderne.

De ti numre på "Constellation" føles forankret i en viden om folk, jazz og alle det 20. århundredes klassiske sangskrivere, og alligevel synes de at skabe et magisk, overjordisk rum af hendes egen fantasi, der blander Caoilfhionns piano med synthesizere og sætter en live rytmesektion og saxofonudsmykninger op mod ambiente samples og fremtidsorienterede produktionsteknikker.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
21.09.2024
Singer/songwriter
Ideal Bar
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur