VEGA

Event kalender

Store VEGA

USSEL


onsdag13.11.2024
Pris inkl. gebyr225,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Grænsesøgende popfest med USSEL

Efteråret 2023 markerede frigivelsen af USSEL's debutalbum ENGLE & BLAA MAERKER og nu annoncerer han en omfattende danmarksturné samt kommende musikudgivelser.

Efter en imponerende sommer, hvor han optrådte på store festivaler som Roskilde Festival, Syd For Solen og Smukfest, er tiden kommet til at dykke dybere ind i USSELs tankevækkende musikunivers.

Efter at have sejret i Karrierekanonen 2022 har USSELs karriere oplevet stor fremdrift, kulminerende i hans sang "Datter Af Dæmoner", der blev udråbt som Ugens Uundgåelige på P3 og nu også er en del af det debutalbum, som han præsenterer på turnéen.

Man kan som publikum forvente en emotionel rejse gennem debutalbummet, der udforsker temaer som angst, kærlighedens uforudsigelighed og ungdommens udfordringer.

ENGLE & BLAA MAERKER er dermed en hyldest til ærlighed og følsomhed. USSELs stemme skærer igennem lydlandskabet og rammer dybt ind i lytternes sjæle og gør hver sang til en intens oplevelse.

USSELs musik er dog svær at putte i kasser eller genrer, da han formår at fusionere forskellige stilarter på sin egen unikke facon. Hans evne til at udfordre musikalske konventioner gør ham til en kunstner, der skiller sig ud i musiklandskabet.

Med et unægteligt nærvær og tårnhøj intensitet på scenen vil USSEL sammen med sit faste band skabe en koncertoplevelse med både ENGLE & BLAA MAERKER samt endnu ikke udgivne sange fra det kommende værk Jeg Vil Ikke Vide Du Findes. Første single herfra, "Die For Me" er udkommet d. 1. marts. Dette markerer starten på et nyt kapitel i USSELs musikalske rejse og lover en fortsat udforskning af den grænsesøgende lyd og udfordring af popmusikken i Danmark.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

onsdag
/
13.11.2024
Hiphop
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur