VEGA

Event kalender

Store VEGA

VOLA

Support: Charlotte Wessels + The Intersphere


lørdag30.11.2024
Pris inkl. gebyr290,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

VOLA finder metalmaskinen frem og fyrer tunge riffs af i Store VEGA


Den københavnske kvartet
VOLA , der er kendt for deres unikke fusion af progressive metal og introspektive tekster, annoncerer deres Friend of a Phantom Europe 2024 Tour med bl.a. et show i Store VEGA.

Bandet, der er kendt for deres innovative tilgang, forsætter med at betage fans og publikum med deres signaturkombination af komplekse rytmer og rørende lyrik. Bandet har altid set udover genrens begrænsninger og lavet musik, der både stimulerer lytteren intellektuelt og resonerer med følelserne. 

Gennem årene har VOLAs udgivelser vist, at de ikke er bange for at eksperimentere med forskellige stilarter. Deres debutalbum
Inmazes, introducerede en lyd, der var præget af dybde og tunge riffs, hvilket udviklede sig til mere komplekse lydbilleder i de efterfølgende udgivelser, såsom Applause of a Distant Crowd.

Disse albums har fået massiv anmelderros og været med til at opbygge en dedikeret fanbase, og generelt et godt ry på metalscenen. Udgivelsen fra 2020,
Witness, udforskede yderligere de mørke temaer og komplekse rytmer, der efterhånden har cementeret deres position som pionerer for genren.

I 2023 indikerede VOLA starten på et nyt kapitel i deres musikalske rejse med udgivelsen af singlen ”Paper Wolf”, hvor de igen viser deres evne til at redefinere deres lyd på deres fortsatte opdagelsesrejse af den personlige og kollektive eksistens.

Friend of a Phantom-touren bliver et vendepunkt i deres karriere og markerer en kunstnerisk evolution, hvor publikum vil blive inviteret med på en dyb og introspektiv rejse. 

Support: Charlotte Wessels + The Intersphere

Charlotte Wessels:

Den karismatiske hollandske singer/songwriter Charlotte Wessels musikalske univers udvisker genregrænserne mellem fortryllende melankoli, mørke poppede elementer og progressive, tungere lydbilleder.

Den tidligere Delain-sangerindes tidligere soloudspil - de selvproducerede fuldlængdekompilationer
Tales From Six Feet Under (2021) og Tales From Six Feet Under Vol II (2022) - har givet Wessels et bemærkelsesværdigt antal fans. En hollandsk klubturné, tusindvis af månedlige lyttere på Spotify og en loyal fanbase på Patreon, er virkeligheden for den enigmatiske sangskriver.

Charlotte Wessels udgiver sit nye album den 20. september 2024. Den markante første single “The Exorcism” er allerede landet.

The Intersphere:

Den tyske kvartet, The Intersphere, dyrker store omkvæd, dramatiske harmonier og bliver ofte kædet sammen med Biffy Clyro, Muse, Royal Blood og Thrice. Med deres andet album Hold On, Liberty! kom bandet ind på albumhitlisterne for første gang, og ti år senere er de blevet et af de mest anerkendte alternative rocknavne i Tyskland, og med deres seneste skæring fra sidste år, Wanderer (2023), er klar til endnu større international succes.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
30.11.2024
Metal
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur