VEGA

Af Matilde Eg - 5. januar 2023

3 energiske popbangers fra Clara

Med ordene ”So fuck what they think, fuck what they say” fra debutsinglen “What They Say”, kickstartede Clara sin karriere allerede som 17-årig. Siden har hun etableret sig som den ultimative popdronning, der både synger fantastisk, danser ud over det sædvanlige og tør dele ud af sine inderste følelser.

Den 10. februar rammer Clara Store VEGA med både nye og gamle sange. For at gøre ventetiden lidt mere udholdelig varmer vi op til braget med tre af hendes sprødeste pop-bangers.

"Girl like you"

”Girl like you” er den ultimative energiske popmelodi, der kan give enhver boomer lyst til at kaste sig ud i at lære en TikTok-koreografi. I forbindelse med udgivelsen af sangen lavede Clara nemlig en TikTok-challenge med nogle af trinnene fra musikvideoen, som i øvrigt er den vildeste dansemusikvideo.

"Crazy"

Claras musikalske univers er meget mere end hårdtpumpende dansesange. I popballaden ”Crazy” viser hun en mere dybfølt side af sig selv, når hun i omkvædet synger ”I think I might be going crazy, I think I might have lost it lately”og åbner op om sit mentale helbred. Et emne hun også har berørt i medierne, hvor hun har fortalt, at hun dealede med en svær depression i 2020, mens hendes karriere kørte derud af.

"To The Moon"

I 2022 udgav Clara sit tredje album OFF, som indeholder både dansable energibomber og inderlige ballader. Med groovy, sensuelle beats tilhører ”To The Moon” den festligere del af albummet, og Clara har direkte udtalt, at den handler om sexy times”.

Få billetter

Store VEGA

Clara

Support: ORA

fredag
/
10.02.2023
Pop
Store VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur