VEGA

Af Joséphine Renard - 5. februar 2024

Lukas Graham – The Recording Experience – en unik oplevelse i VEGA

I påsken 2024 slog Lukas Graham dørene op til en unik musikalsk oplevelse i VEGA, da han flyttede ind og overtog alle VEGAs sale i otte dage. Her fik publikum mulighed for at komme med ind i indspilningsprocessen af hans nye album.

'The Recording Experiencesatte rekord som dét arrangement gennem VEGAs 27 år lange musikalske historie, hvor flest gæster har indløst en billet.

Vi tager dig her med tilbage til de otte mindeværdige aftener i VEGA, hvor publikum deltog aktivt i musikkens skabelsesproces, mens Lukas Graham indspillede ny musik til sit kommende album og sluttede hver aften af med et brag af en ønskekoncert, hvis sæt blev sammensat af aftenens publikum.

’Cheat Code’ er Lukas Grahams første nye udspil siden sidste års stjernespækkede, ’4 (The Pink Album)’, der endnu engang sendte den danske stjerne kloden rundt på udsolgte turnéer. Singlen er ude på alle streamingplatforme. Her kan du se, hvordan det gik til, da Lukas indspillede sine studievokaler foran et udsolgt Store VEGA.

TAK, VEGA!
Det var en uforglemmelig uge fyldt med kærlighed. Jeg kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for alle jer, der tog sig tid til at være en del af 'The Recording Experience’. At se jer danse, synge med og dele de øjeblikke med mig på VEGA er noget, jeg aldrig vil glemme. Jeg glæder mig til at skabe mange flere mindeværdige musikalske oplevelser sammen ned jer. I er en uvurderlig del af den musikalske rejse jeg har været på, og jeg er dybt taknemmelig for jer alle.  Ps. En rejse der bestemt ikke er slut endnu.
- Lukas

    Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

    Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur