VEGA

Event kalender

Lille VEGA

Baby In Vain


lørdag23.11.2024
Pris inkl. gebyr225,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Symbiotiske indierock-genialiteter fra Baby In Vain

Den anmelderroste trio Baby In Vain har siden 2010 forfinet deres dybsindige indierock, hvilket i februar kulminerede med det anmelderroste album Afterlife. De danske anmeldere har stået i kø for at rose de storladne rockkompositioner, der emmer af melankoli og kompromisløshed. Jyllands Posten kvitterede med fem store stjerner og skrev i deres anmeldelse:

”Bandet excellerer ganske enkelt i klassisk sangskrivning og lader sig ikke diktere af de produktionsmæssige modeluner, som på kedelig vis fastlåser så mange andre plader i stærkt forudsigelige tidslommer”

Kernen i bandet har altid være deres samspil, en måde at spille på, når man han været venner for altid. Vokalharmonier, trommer, guitarer og til tider voluminøse strygerarrangementer udgør fundamentet på det nye album. Om Afterlife fortæller de:

”Albumtitlen er både ærlig, lidt over the top og hjerteskærende på samme tid. Den rummer historier om venskaber og livets rejse, det der deles, gives, fås og mistes undervejs. Det er nostalgisk, romantisk og melankolsk, noget med at acceptere, at noget slutter imens andet begynder- at sige farvel til drømme men samtidig holde fast i dem, vokse op og huske at drømme videre.”

I bandets spæde start udsendte Baby In Vain hårdtslående forvrænget doom og rock and roll. Da bandet udgav deres debutalbum More Nothing (2017), røg de unge venner på en massiv turne i Europa og Nordamerika med mastodonter som The Kills og A Place to Bury Strangers.

Med opfølgeren See Through (2020) viste bandet en ny side af deres musikalske talent med hypnotiserende og drømmende indiepop-toner, der omfavnede et varmt og mere nærværende lydunivers.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
23.11.2024
Alternativ rock
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur