VEGA

Event kalender

Store VEGA

John Grant


søndag10.11.2024
Pris inkl. gebyr360,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Dragende og overdådige sange fra uforglemmelige John Grant

Siden han i 2010 brød igennem med soloalbummet Queen of Denmark har den amerikanske singer/songwriter John Grant udforsket et musikalsk univers fra storladen folk-rock og ømme ballader til alternativ artrock og dansabel synthpop i et tidløst design.

Med en dybfølt humanisme og et tørt, sorthumoristisk blik på samtiden i al sin skønhed og ondskab forvandler John Grant sit perspektiv på livet som HIV-positiv homoseksuel mand til dragende musik, altid med et stik i siden på den (især amerikanske) politiske situation og den fortsatte rettighedskamp.

I juni 2024 udsender John Grant sit sjette album The Art of The Lie på engelske Bella Union, der er hans mest overdådige og filmiske album til dato. Som titlen antyder kan man forvente et lige så spydigt og mørkt tekstunivers, som dets produktion er episk og detaljerigt anlagt. The Art of The Lie er inspireret af Laurie Anderson og The Art of Noise med en farvepalette som på Vangelis’ Blade Runner-soundtrack eller som The Carpenters, hvis John Carpenter også var medlem.

“The clothing that it’s dressed up in makes it more palatable,” har John Grant fortalt. “It helps the bitter pill go down. Music and humour are how I’ve always dealt with the dark side of life. Come to think of it, it’s how I deal with the good side too.”

Den 10. oktober vender John Grant tilbage til Danmark, hvor den notorisk forrygende live-performer har bjergtaget både publikum og anmeldere på bl.a. Roskilde Festival, Heartland og i Store VEGA, hvor hans optrædener er blevet hædret med 6 stjerner i GAFFA og af Dagbladet Informations Klaus Lynggaard kaldt “en af den slags sjældent perfekte koncerter, man aldrig glemmer”.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

søndag
/
10.11.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur