VEGA

Event kalender

Lille VEGA

Mowgli


torsdag03.10.2024
Pris inkl. gebyr190,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Koncerten er desværre aflyst. Billetter bliver automatisk refunderet, hvor de er købt. Billetholdere modtager en mail fra Billetlugen med mere information.

Mowglis dybe rapfortællinger fylder VEGA

Mowgli er trådt ind på den danske musikscene med en stemme, der ikke blot rapper, men også er en stemme, der formidler livets dybder gennem en unik kunstnerisk identitet.

Hans evne til at male billeder med ord og skabe dybfølte fortællinger har gjort ham til en bemærkelsesværdig skikkelse i dansk hiphop. Og på kort tid har han skabt sig en plads på det musikalske landkort. Mowgli har rødder i Bosnien og fungerer ikke blot som en musiker, men også som en forbindelse mellem kulturer og publikum.

Gennem skarpe flows formår han at indfange øjeblikke af livets kompleksitet og deler dem med en indlevelse og inderlighed, der skinner igennem.

Musikken er ikke blot et lydspor, men et refleksionsrum, hvor lytterne kan dykke ned i de dybere lag af fortællingerne om livet og tanker fra Mowglis krøllede hjerne.

Udgivelsen af EP’en Junglebogen (2022) var i høj grad med til at etablere Mowglis plads i den danske musikbranche og med features, der inkluderer ICEKIID & RH, er han nu i hæsblæsende fart på vej fremad, med et hav af singler i kufferten og endnu mere ny musik på vej i 2024.

På scenen leverer Mowgli ikke bare tekster og toner, men helt nye versioner af sin musik, som bliver hjulpet på vej af et enormt dygtigt band. Hans optrædener er kendetegnet ved en alvorlig tone kombineret med et show i verdensklasse. Mowgli vil du ikke vil gå glip af live!

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

torsdag
/
03.10.2024
Hiphop
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur