VEGA

Event kalender

Lille VEGA

Parker Millsap Solo


onsdag05.02.2025
Pris inkl. gebyr225,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Parker Millsaps eklektiske sange duver i VEGA

I starten af februar bliver det for første gang muligt at opleve sanger, guitarist og sangskriver, Parker Millsaps akustiske soloshow på en dansk scene. Han har tidligere spillet koncerter med sit daværende band på Tønder festival, men nu er han tilbage med en intim opsætning i Lille VEGA.  
 
I 2023 udgav Millsap sit sjette og nyeste album,
Wilderness Within You. De 13 numre bevæger sig inden for hans kendte univers af americana, blues, folk, country og roots-inspiration med afstikkere til mere eksperimenterende sider, så man aldrig keder sig i hans selskab. Menneskets forhold til naturen er omdrejningspunkt for sangene sammen med det eftertænksomme og kontrasterne i livet, de mørke sider vs. lyset. 
 
Sangeren albumdebuterede i 2012 med albummet
Palisade, og to år senere, udkom det selvbetitlede andet album.  Det indbragte ham en nominering som “Årets Nye Stjerne” hos Americana Music Association.  
 
The Very Last Day (2016) skød for alvor Millsaps karriere i gang, og det blev nomineret til ”Album Of The Year” hos Americana Music Association. Other Arrangements fra 2018 bragte musikeren til Europa for anden gang. Under Covid-19 lockdown gjorde Parker sit femte album, Be Here Instead (2021) færdigt.  
 
Be Here Instead er mere eksperimenterende end de tidligere udgivelser, og teksterne er mere eftertænksomme og reflekterende med både uhæmmet fantasi samt søgen efter nærvær i en kaotisk verden. Parker tager sange med fra samtlige af sine album med sig, når han pakker guitarcasen til soloturnéen i 2025. 
 
Parker Millsap er født og opvokset i Oklahoma i et religiøst hjem, hvor det var Pinsekirke bevægelsen, der bjergtog familien. Sammen med troen og overbevisningen om helbredelse ved bøn, tungetale og åndsdåb, var musikken en mindst lige så vigtig ingrediens i hans opvækst.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

onsdag
/
05.02.2025
Folk/Country
Lille VEGA
Øvrige arrangementer
Fri entré

Ideal Bar

Øludsalg

torsdag
/
20.06.2024
Andre arrangementer
Ideal Bar
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur