VEGA

Event kalender

Lille VEGA

OMAR


lørdag28.09.2024
Pris inkl. gebyr200,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Omar rammer topformen i VEGA

Efter en langsejrsgang på de danske streamingtjenester togOmar en kort pause fra musikken for at genfinde sig selv. Da han kom tilbage fra sin selvvalgte pause på halvandet år, var produktionerne større, lyden mere poppet og looket endnu skarpere.

Omar har med sin nye musik ambitioner om at skrive sange, der ikke kun streamer, men også viser en mere dybfølt og nærværende side af det mangefacetterede talent.

Sangeren har investeret tid i en indre rejse, der har ført til en forunderlig forandring i hans musikalske virke. Han har bevæget sig væk fra de tidligere UK-raoog afro-inspirerede produktioner og ind i en mere poppet lyd, der afspejler den nye kunstneriske vision. Han har forladt fortællingerne om livet på gaden til fordel for et mere farverigt og tilgængeligt univers.

Efter den transformative rejse står Omar nu som en mere selvsikker vokalist og moderne popartist. Hans fornyede musikalske identitet indikerer, at han er klar til at indlede et nyt kapitel i sin karriere og tage lytterne med på en spændende musikalsk rejse. ‍

Siden sin debut i 2017 med singlen "Bar Sig Til" (ft. Artige Ardit), har Omar udviklet sig som kunstner og udgivet over 20 sange med en samlet streaming afspilning på imponerende 60 millioner. Kendt for sin karakteristiske stemme, der formår at bringe et smil frem, selv på de mest melankolske sange, har Omar i mange år udforsket tekster om ulykkelig kærlighed og livet i forstæderne.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
28.09.2024
Pop
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur