VEGA

Event kalender

Lille VEGA

Agriculture


lørdag07.09.2024
Pris inkl. gebyr180,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Gribende black metal-skønheder fra Agriculture

Siden udgivelsen af den spektakulære ep The Circle Chant fra 2022 har bandets sået frø i den fertile metal-muld og rejst en bataljon af erklærede fans verden over. Med deres uortodokse instrumentering og deres eksperimenterende stilistiske friheder har Agriculture fundet et nyt og forfriskende greb på genren.  
 
Sidste år udgav bandet det selvbetitlede album, hvor de på ny eksperimenterede med det bælgmørke musikalske udtryk. Klangflader af både lap steel og saxofon danser smukt i samspil med tonstung black metal.  
 
I selv de mørkeste passager bryder lyset ind og skaber et storslået og komplekst lydbillede af både håb og melankoli. På lyriksiden kredser bandet om forgængelighed og spiritualitet som skyller ind over lytteren som hvidtoppede bølger.  
 
Udgivelsen har fået det til at vrimle med lovprisninger og stjerner overalt i verden, hvor albummet har klasket trommehinder. Exclaim Magazine skrev bl.a. i deres storrosende anmeldelse:  
 
“With this album, Agriculture has created one of the most exciting and inspiring metal debuts in recent memory; it's a release that deserves to be heard by anyone with even a remote interest in heavy music.” 
 
Agriculture spinder lytteren ind i en verden af salige, transcendentale kompositioner. Indlejret i deres vildskab er en ømhed, som de fleste metalbands ligefrem er bange for. Agriculture insisterer på at glæde sig over de ting, vi stadig kan elske i en verden, der umiddelbart fremstår dyster og håbløs.  

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

lørdag
/
07.09.2024
Metal
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur