VEGA

Event kalender

Store VEGA

Porter Robinson

SMILE! :D WORLD TOUR


onsdag26.02.2025
Pris inkl. gebyr315,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Den elektroniske producer og sanger klar med en intim og rå lyd i VEGA

Den amerikanske producer/ sangskriver Porter Robinson eksploderede ind på EDM-scenen i 2010 med sin hårdtpumpede electro-house lyd, der passede perfekt til tidens rave-kultur. Fire år senere udkom hans debutalbum Worlds, der positionerede Porter Robinson som et af de mest kreative navne inden for elektronisk pop. Successen fortsatte i 2016 da han udgav den guld-certificerede single ”Shelter” med Madeon og drog ud på en verdensomspændende tour. Senere, i 2017, opfandt han producer-aliaset Virtual Self som han udgav projektet Ghost Voices under. Dette landede ham en GRAMMY-nominering for bedste dance udgivelse. 

Efter at han havde været på en ustoppelig kurs mod toppen gennem flere år, ramte Porter Robinson en mur og stoppede helt med at udgive musik i en lang periode. En eksistentiel krise, kreativ tørke, depression og sygdom i familien havde sat en stopper for hans musikalske output. “It really was an extensive period of just total emotional struggle,” udtalte Porter Robinson “literally crying in the studio and in therapy sessions, thinking my life was over.” Heldigvis fik han kæmpet sig igennem krisen og på den anden side finder man en artist der har genopfundet sig selv. 

Den hårde rejse afspejles i Porter Robinsons 2021-album
Nurture. Et opløftende album fyldt med kreative elektroniske idéer og melodier. Det meget personlige album består af sange, hvor Robinson reflekterer over sin rejse mod at genfinde glæden, samt de udfordringer han har stået overfor på vejen. Den 31-årige producer har opdaget en intim og rå lyd drevet af sin egen vokal. Sidst han besøgte Danmark, var det for en udsolgt sal i Store VEGA i 2022 – nu er han klar til at gentage succesen næste år.  

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

onsdag
/
26.02.2025
Alternativ pop
Store VEGA
Øvrige arrangementer
Fri entré

Ideal Bar

Øludsalg

torsdag
/
20.06.2024
Andre arrangementer
Ideal Bar
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur