VEGA

Event kalender

Lille VEGA

Situationsfornærmelse

Support : NATJAGER


fredag27.09.2024
Pris inkl. gebyr185,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

En hurtig omgang dansk med Situationsfornærmelse i VEGA

Siden 2019 har de fire venner i Situationsfornærmelse klatret op fra undergrunden og frem på de større musikscener i Danmark med deres højintense, dansksprogede punkudladninger.

Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed samt alt det, vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet.

Århus-kvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle deres sange og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste EP'er En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2'eren, samt singlen “Maria”.

Sidste sommer spillede bandet på Roskilde Festival, hvor publikum kunne hoppe i moshpit mens tonerne fra hits som “Kaff´eller Knep”, “Ind Med Hænderne” og “Camp Skrald mig” skabte en episk punk-fest på Rising-scenen. Devilution anmeldte koncerten og skrev i deres femstjernede anmeldelse:

“Vi kunne slet ikke få nok af Situationsfornærmelses vrede og festlige energiudladning og vi ville have ”Mere, Mere, Mere”.” Udover de ørefængende melodier og skarpe lyriske underfundigheder, så er det energien, der er blevet Situationsfornærmelses varemærke. Situationsfornærmelse skuffer aldrig, for som de altid siger: "En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere."

Support : NATJAGER

NATJAGER er blevet kaldt alt fra posthardcore til Cher-metal, men Natjager er nu helt sin egen. De delte vandene voldsomt i det danske musikmiljø, da de udgav deres første ep tilbage i 2017 og bandets brug af autotune er ikke for alle. Med tiden er haterne blevet mere stille og bandet huskes nu mere for deres energiske koncerter og eksplosive popnumre pakket ind i massiv guitar. NATJAGER udgav i foråret 2022 bandets andet fuldlængde album:  At kende bølge fra hav.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

fredag
/
27.09.2024
Punk/Hardcore
Lille VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur