VEGA

Event kalender

Store VEGA

The Chats


onsdag20.11.2024
Pris inkl. gebyr290,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Forrygende australske punkrockere kommer til VEGA

Hold på hat og briller! For når australske The Chats sætter strøm til forstærkerne, bliver der ikke holdt noget tilbage. The Chats blev dannet i 2016 i Queensland og dyrker en kærlighed til simpel og upoleret punkrock, fyldt med skarpe guitarriff, hurtige temposkift, vrængende vokal og selvironiske tekster om at være ung, ryge smøger og drikke øl – en sangtitel som ”I’ve Been Drunk in Every Pub in Brisbane” siger ligesom det hele!

De er flasket op på Ramones, Black Flag og Buzzcocks, men nævner også australske rockgrupper som Cosmic Psychos, Dune Rats og Eddy Current Suppression Ring som inspirationskilder. The Chats har desuden lavet en hyldestsang til AC/DC (”AC/DC CD”) og fortolket Metallica på tribute-albummet
The Metallica Blacklist (2021). Gruppen gjorde for alvor opmærksom på sig selv med singlen ”Smoko”, der gik viralt i 2017 og blev rost af rockstjerner som Dave Grohl, Josh Homme, Iggy Pop og Arctic Monkeys’ Alex Turner.

Nummeret stammer fra den fremragende selvudgivne ep
Get This in Ya!!, der i 2019 blev genudgivet af det prestigefulde garagerock-label Burger Records (Brian Jonestown Massacre, Thee Oh Sees, Michael Cronin). I 2020 udkom deres første fuldlængde High Risk Behaviour, efter sigende opkaldt efter en bøde, som trommeslager Matt Boggis modtog for at skate hasarderet.

Albummet var et stort hit i Australien, hvor det gik top 5, og det blev rost i medier som NME, Q Magazine, NME og Kerrang!. Det blev i 2022 fulgt op af
Get Fucked, der byder på flere fræsende veloplagte guitarangreb. Pitchfork tildelte albummet den flotte karakter 7,7, ligesom bl.a. NME og DIY Magazine roste det. Og på den australske albumhitliste kravlede albummet helt op på en andenplads.

Live er The Chats også en energipumpende oplevelse. De har gennem årene turneret intensivt uden for hjemlandet, ikke mindst i England, og bl.a. været supportband for Guns N’ Roses. Der er således lagt op til en punkrockfest af en anden verden, når den australske trio, anført af den altid kamplystne forsanger Eamon Sandwith, giver koncert den 20. november i Store VEGA.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

onsdag
/
20.11.2024
Punk/Hardcore
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Udsolgt

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Venteliste

Lille VEGA

Paris Paloma

søndag
/
15.09.2024
Singer/songwriter
Lille VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

Support: Weston Loney

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur