VEGA

Event kalender

Store VEGA

Smag På Dig Selv


fredag14.02.2025
Pris inkl. gebyr225,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Smag På Dig Selv i VEGA

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hiphop, afrobeat og måske noget 90’er-dance.

Den tidligere VEGAs Udvalgte-trio Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri. De tre venner i Smag På Dig Selv slog deres saxofoner og trommer sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse. Siden da har de huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i sveddryppende ekstase.

Smag På Dig Selv har de seneste fem år spillet utallige koncerter over hele landet samt i Rusland og etableret sig som et balstyrisk live-fænomen i mange undergrundsmiljøer. I september udgav de deres anden EP, Middelklassen Avler Kun Skeletter (2023), der endnu en gang katapulterer lytteren ud i en eklektisk stratosfære af vildskab, eufori og magiske jazzede toner.

Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi, har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen.

Anmeldere på årets Roskilde Festival havde aldrig hørt noget lignende, og Politikens anmelder var efterladt i chok efter trioens koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival, hvor han bl.a. skrev i sin femstjernede anmeldelse: “Jeg er stadig lidt i chok. Ømme stænger. Øm nakke. Euforisk helt ind til knoglerne.”

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

fredag
/
14.02.2025
Jazz
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Lille VEGA

Draghouse - 10S 10S 10S

lørdag
/
15.06.2024
Andre arrangementer
Lille VEGA
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur