VEGA

Event kalender

Ideal Bar

The Bygones


onsdag09.10.2024
Pris inkl. gebyr150,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Nostalgisk folk-nytænkning med The Bygones

Den lysende indiefolk-duo, Joshua Lee Turner og Allison Young, deler en eklektisk nostalgi for tidligere tiders musik - jazz og klassisk, musicals fra guldalderen, bigbands fra 40'erne, singer-songwriters fra 60'erne, dugfrisk indierock fra begyndelsen af 2010 samt en passion for instrumentalmusik og covers. Disse forbindelsespunkter begyndte online, kulminerede i en improviseret indspilningssession i Nashville og tvang en uventet vej frem.

"Der er noget godt i hvert årti med musik. Og der er godhed i alle livets årstider," fortæller Josh. "For os handler det om at finde det gyldne i fortiden og bringe det videre."

Duoens første udgivelse sammen, et cover af Willie Nelsons "Crazy", vakte massiv begejstring online, og en europæisk promotor forlangte, at de skulle turnere i udlandet.

Turner og Young tog imod invitationen og skyndte sig at indspille en EP for at have noget at spille for publikum, et publikum, som udsolgte spillesteder og hyldede The Bygones med stående ovationer, før de overhovedet havde klimpret en tone.

At se
The Bygones live er at forstå hypen. Youngs stilfulde, selvlysende tilstedeværelse og vokale finesse, Turners forbløffende tekniske evner og den håndgribelige glæde i deres dynamik på scenen skaber en live-oplevelse, der kræver flere ekstranumre.

Deres selvbetitlede debutalbum The Bygones udkom den 4. april 2024 og er en autentisk indkapsling af bandets eklektisk, nostalgiske folk-lyd.

Varm op til koncerten her

onsdag
/
09.10.2024
Folk/Country
Ideal Bar
Øvrige arrangementer

Lille VEGA

Draghouse - 10S 10S 10S

lørdag
/
15.06.2024
Andre arrangementer
Lille VEGA
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur