VEGA

Event kalender

Store VEGA

VETO


fredag31.05.2024
Pris inkl. gebyr390,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

VETO + VEGA – for første gang i seks år

Med deres grænsesøgende, elektroniske rockunivers har VETO været et indflydelsesrigt bands på den danske musikscene gennem snart 20 år. Deres fire markante albumudgivelser og to EP’er, har gang på gang formået at hive både gamle som nye lyttere med på deres soniske rejse. VETO er et navn, der kun er vokset på den danske livescene.

Til sommer er bandet med Troels Abrahamsen i front tilbage igen, når de inviterer ind til, hvad der kun kan blive et sveddryppende møde mellem VETO og publikum. Bandet fortæller:

“Vi glæder os enormt meget til at komme ud og spille igen til sommer, men faktisk har vi ikke spillet en indendørs VETO-koncert siden 2018. Det skal vi til maj! Vores samarbejde med Copenhagen Philharmonics sidste år var vildt inspirerende, men gav også fornyet lyst til at dykke ned i alt vores materiale og finde ind til kernen i vores lyd som band - VETO i sin reelle form, live med publikum, for første gang i alt for lang tid. Dét glæder vi os til!”

VETOs 60 Minutes-samarbejde med Copenhagen Philharmonics er netop udkommet med titlen, 02.02.23. Bandet debuterede i 2006 med det yderst anmelderroste album, There’s A Beat In All Machines. Gennem årene har kvintetten modtaget en lang række priser – heriblandt hele otte GAFFA Priser samt Danish Music Awards og P3 Prisen – mens de i 2018, efter en syv år lang pause, vendte tilbage med albummet, 16 Colors.

Her gjorde VETO også comeback på Roskilde Festival – til stor glæde for deres dedikerede fanskare og til en femstjernet anmeldelse fra GAFFA.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

fredag
/
31.05.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Lille VEGA

Draghouse - 10S 10S 10S

lørdag
/
15.06.2024
Andre arrangementer
Lille VEGA
september

Ideal Bar

Lis Wessberg: Yellow Map - En immersiv koncert

onsdag
/
04.09.2024
Jazz
Ideal Bar
Få billetter

Store VEGA

Branco

Branco VS. Branco

fredag
/
13.09.2024
Hiphop
Store VEGA
Venteliste

Store VEGA

The The - Ekstrakoncert

lørdag
/
14.09.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Få billetter

Lille VEGA

Megan Moroney

Georgia Girl Tour

tirsdag
/
17.09.2024
Folk/Country
Lille VEGA

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur