VEGA

Event kalender

Store VEGA

DIIV


søndag17.11.2024
Pris inkl. gebyr300,-

Åbningstider

Dør:
Koncertstart:

Amerikanske støjrockere klar med nye sange

I starten af året annoncerede DIIV , at de i slutningen af maj udsender deres første album siden 2019, Frog in Boiling Water, så efter års tålmodig venten kan gruppens fans nu dykke ned i nye sange. Mange af dem er med garanti at finde på setlisten, når DIIV til efteråret giver deres hidtil største venue-koncert i Store VEGA, hvor de indhyller den smukke sal i knitrende støjbredsider og honningdryppende melodier.

DIIV blev dannet i 2011 og blev hurtigt en del af datidens boblende indie-scene, hvor de tiltrak sig opmærksomhed med deres udsøgte miks af flossede guitarbredsider og catchy hooks, der lød som the missing link mellem My Bloody Valentine, 70’ernes krautrock og melodistærke 80’er-bands som The Smiths og The Sundays.

De blev signet på det hippe lokale label Captured Tracks (The Soft Moon, Wild Nothing, Mac Demarco), der i 2012 udsendte debuten
Oshin, som med ét gjorde DIIV til et af tidens mest omtalte indierock-bands. Albummet blev udråbt som ”Best New Album” af Pitchfork, og herhjemme blev det belønnet med fem funklende stjerner af Soundvenue.

I 2016 fulgte de op på succesen med den kryptisk betitlede
Is the Is Are, der bl.a. blev rost af Paste Magazine, Exclaim og Rolling Stone – og igen hjemtog fem stjerner fra Soundvenues anmelder. Albummet var baseret på de over 150(!) nye sange, som forsanger og hovedsangskriver Zachary Cole Smith havde skrevet siden debuten, samtidig med at han kæmpede med stofafhængighed.

DIIVs tredje album udkom i 2019 i form af
Deceiver, hvor bandets shoegaze-inspiration stod i fuldt flor – til publikum og anmeldernes store begejstring. Herhjemme kvitterede Soundvenue endnu en gang med fem stjerner, og det samme gjorde GAFFA under overskriften ”Brutal sårbarhed”.

Varm op til koncerten her

Relaterede begivenheder

søndag
/
17.11.2024
Alternativ rock
Store VEGA
Øvrige arrangementer

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur