VEGA Beyond

_
/

VEGA rec

OM VEGA REC

VEGA rec blev etableret i 2021 med det formål at udvide VEGAs scener og formidle musikken endnu bredere end til dem, der har købt en koncertbillet.

VEGA rec er et label, vi har sat i verden for musikelskere. For de, som gerne vil forlænge koncertoplevelsen derhjemme, og som elsker live-magien lige så højt, som vi selv gør. Vi optager flere koncerter, end vi udgiver, og vi udsender kun det allerbedste, nemlig koncerter hvor musikken, artisten og publikum smelter sammen, og hvor liveoplevelsen tager musikken andre steder hen, end studieversionen af sangene gør.

Coco O. – Live at VEGA

Udgivelsesdato: 22.03.2024

Da Coco O. indtog Store VEGA to aftener i oktober 2023, var det som om, hun lukkede publikum længere ind end nogensinde før. Der var fællessang, dans, latter og tårer. Og så var der et særligt nærvær, der udsprang fra musikken og det publikum, der var mere end klar til at tage imod. Den symbiotiske forbindelse mellem Coco O. og publikum kan du nu få med hjem i stuen, på ”Coco O. – Live at VEGA” på vinyl, signeret i et limiteret oplag.

Læs mere og bestil her

Iceage – Live at VEGA

Udgivelsesdato: 25.08.2023

Da Iceage lod deres punkede toner brage fra Store VEGAs højttalere i marts 2022, var det første gang det københavnske publikum mødte sangene fra ”Seek Shelter” (2021). Albummet blev indspillet, lige inden Covid-19 satte livemusikken på pause, så det var et tændt band, der var klar til at blive genforenet med deres by og deres publikum.

Bandets særegne nerve og rå energi bankede gennem publikum allerede fra åbningsnummeret ”Dear Saint Cecilia”. Og publikum var klar til det rockede frontalangreb. Forsanger Elias Bender Rønnenfelt dirigerede slaget med vanlig intensitet og fejrede samme dag sin 30-års fødselsdag.

Læs mere og bestil her

HUGORM – Live at VEGA

Udgivelsesdato: 26.05.2023

De som var med til koncerterne med HUGORM på to af årets sidste aftener i 2022 oplevede et band, hvis energi nåede ud i alle kroge af koncertrummet og et publikum, der sang, råbte, lo, hoppede, dansede og krammede sig igennem koncerten. Alt det, man ikke måtte bare et år tidligere, men som nu igen var muligt.

Læs mere om udgivelsen her

Mikael Simpson & Sølvstorm – Live at VEGA

Udgivelsesdato: 07.01.2022

Dén aften i Store VEGA indtog Mikael Simpson og Sølvstorm – alias Georg Rune Andersen, Asger Baden, Niclas Tange, Frithjof Toksvig og Anders Trentemøller – scenen på Vesterbro i stærkeste opstilling og spillede som en sand orkan. Det var en magisk aften. For det store publikum og for Mikael Simpson.

Læs mere om udgivelsen her

L.A.R.S.T H.U.G. VEGA KONCERT

Udgivelsesdato: 28.05.2021

På et overdådigt udspil fortolker Lars H.U.G. sig selv til U.G. med kryds og slange og hæver samtidig barren for en dansk udgivelse med boxen L.A.R.S.T H.U.G. VEGA KONCERT

Dagen efter åbningsfesten i 1996 spillede Lars H.U.G. den første egentlige koncert i VEGA i København, og i 2016 markerede han spillestedets 20-års jubilæum med et brag af en næsten tre timer lang, karrieredækkende koncert. Rygtet om en magisk aften begyndte at svirre og er aldrig forstummet.

Heldigvis blev koncerten optaget, og den kan (gen)opleves på boxen med tre lp’er, L.A.R.S.T H.U.G. VEGA KONCERT, med 28 sange fra jubilæumsarrangementet. Mange af dem er moderne klassikere, som for længst har skrevet sig ind i vores fælles nationale musikhistorie; ikke mindst Elsker dig for evigt, Skibet hedder afsked og naturligvis ”kongesangen” Mon de kan reparere dig fra Kysser himlen farvel, men også Natsværmer fra Blidt over dig og titelsangen fra 10 sekunders stilhed.

Læs mere og bestil her