VEGA Beyond

_
/

VEGA Residency

Udvidede koncertformater og særlige samarbejder

Gennem vores residencies får kunstnere chancen for at udvide deres musikalske rækkevidde over adskillige dage og på tværs af flere koncertsale, alt imens de skaber en dyb interaktion med publikum og integrerer digitale elementer.

Med VEGA Residency åbnes døren også for at udforske andre af VEGA Beyonds unikke formater, såsom VEGA LAB, Immersiv Lyd og VEGA rec.

VEGA Residency dukker også i vores øvrige formater: Under A Colossal Weekend inviterede vi bl.a. Halvcirkel og Afsky til arbejde sammen gennem et residency.

Nils Frahm - Musik til Danmark

"Mesterligt, magnetisk. Frahm overgik sig selv. " Således beskrev GAFFA Musik til Danmark og dryssede med stjerner udover det hele, da Nils Frahm indtog VEGA med sit residency i april 2024.

Under overskriften Musik til Danmark skabte Nils Frahm, i samarbejde med danske og norske kunstnere og inspireret af Danmark, en forbindelse mellem sin neo-klassiske, ambiente og elektroniske musik og de danske omgivelser.

Læs mere
Glas i VEGA LAB og immersiv koncert i Ideal Bar

I maj 2024 er Glas rykket ind i VEGA LAB, hvor de igennem en eksperimenterende workshop vil skabe en interaktiv udstilling, som kulminerer i et live show på Ideal Bar d. 29. maj. 

I VEGA LAB vil publikum i udstillingsperioden kunne opleve en dekonstrueret version af Glas’ sceneunivers, et spatialt remix af duo’ens musik vil omringe publikum i otte højtalere.

Lukas Graham – The Recording Experience

I påsken 2024 slog Lukas Graham dørene op til en unik musikalsk oplevelse i VEGA, da han flyttede ind og overtog alle VEGAs sale i otte dage. Her fik publikum mulighed for at komme med ind i indspilningsprocessen af hans nye album.

'The Recording Experience’ satte rekord som dét arrangement gennem VEGAs 27 år lange musikalske historie, hvor flest gæster har indløst en billet.

Læs mere
MØ X VEGA TAKEOVER

I anledningen af 10 året for den ikoniske debutalbum No Mythologies to Follow lavede MØ i 2024 et decideret takeover, hvor publikum blev ført gennem de kreative processer inden for hendes musik og visuelle udtryk. Et takeover der rakte fra koncert, til kollageworkshop og immersive værker.

Læs mere