VEGA Beyond

_
/

VEGA Academy

Fremtidens musikliv

VEGA er dedikerede til at fremme karriereudvikling og udfoldelse af talent gennem mentorprojekter for artister og bands. Det sker med f.eks. VEGAs Udvalgte og When Copenhell Freezes Over.

VEGA fokuserer desuden på at kuratere et progressivt program til vores scene i Ideal Bar, der peger fremad og fremhæver vores vision om inklusion og repræsentation. Ideal Bar er dermed en platform for nye talenter af både danske og internationale artister, der tiltrækker et stort publikum med over 100 koncerter årligt.

VEGA Academy tilbyder også karriereudvikling gennem mentorprojekter for sceneteknikere, agenter og brancheeksperter. Vi introducerer nye, spændende aktiviteter, der afspejler temaer med relevans for fremtidige generationer i musikbranchen.

VEGAs UDVALGTE

Læs mere

VERDEN VENTER

Læs mere

WHEN COPENHELL FREEZES OVER

Læs mere

VEGA spørger: What's Next?

I en verden af teknologiske gennembrud og omvæltninger, der har transformeret måden vi skaber indhold, musik og kunst på, indtager VEGA scenen med den fremragende konference What's Next?

What’s Next falder i to fold: En spændende MasterClass (minds-in), efterfulgt af et eksperimentelt laboratorium (hands-on), hvor deltagerne kan opleve den nyeste udvikling inden for livemusikindustrien.

Liveurope - Europas talenter

Europas musikalske talenter trives og præsenteres i VEGA året rundt. Liveurope, det første europæiske initiativ af sin slags, støtter spillesteder og koncerthuses arbejde med at præsentere artister og bands fra vækstlaget på tværs af kontinentet. VEGA, som har været med siden 2014, afholder omkring 50 Liveurope-koncerter årligt.

Takket være Liveurope får VEGAs koncertgæster adgang til en bred vifte af ny og spændende musik fra europæiske miljøer. Hvert år besøger nye, lovende bands og musikere fra hele Europa VEGA, hvor de senere kan blive etablerede stjerner med tusindvis af fans.

Læs mere