VEGA Beyond

What’s next 2024

- Fremtidens spillested: En platform for musikken eller kreativ inspirationskilde

Save the date

📅 : 11. oktober 2024
📍 :  VEGA, Enghavevej 40, København V
🗂️ : Fremtidens spillested: En platform for musikken eller kreativ inspirationskilde

 What’s next er VEGAs årlige konference, der kigger fremad. I en verden af kulturelle omvæltninger, teknologiske gennembrud og hurtige trends, som har transformeret måden vi skaber indhold, musik, og kunst på, spørger VEGA hvad er det næste og hvordan sørger vi for at dette branchen forbliver bæredygtig, når der hele tiden er noget nyt på spil.

Årets tema på What’s next er fremtidens kulturinstitution i en verden som bliver mere og mere ideologiseret og splittet. Vi stiller skarpt på hvordan vi som spillested ikke kun skal være formidler af livemusik, men også forholde os til hvor kunsten og musiklivet bevæger sig hen. Vi ser os selv som en kreativ inspirationskilde, der også kan styrke udvidede karrieremuligheder.

 Vi spørger: Hvordan udvikler vi VEGA som koncertformidler i dialog med artister og branchen?

Hvordan kan VEGA forblive levende og relevant og fungere som kreativ samarbejdspartner for fremtidens livescene?

Vi kredser om spørgsmål og udfordringer såsom: Kan vi, som leverer platforme for kunstens udfoldelse, tillade os at forholde os neutrale? Hvordan kan kulturinstitutionerne arbejde bevidst med friktion og udnytte gnidninger og uenigheder på en brugbar måde for kunstens udfoldelse?

 What’s Next falder i to fold: En spændende MasterClass (minds-in), efterfulgt af et eksperimentelt laboratorium (hands-on), hvor deltagerne kan opleve tiltag inden for den nyeste udvikling i livemusikindustrien og stille spørgsmål til relevante interessenter.

 Vi er p.t i gang med at lægge programmet og offentliggøre løbende med updates.

Så sæt kryds i kalenderen fredag d. 11. oktober og følg med på @vegabeyond_ på instagram

Vil du være den første vi giver besked når vi kommer noget nyt i kalenderen?

Prøv vores ugentlige nyhedsbrev spækket med fede koncerter og musikkultur