VEGA Events

Praktisk info

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark

Se på Google Maps

VEGA ligger midt på Vesterbro ved Enghave Plads og er let tilgængelig med offentlig transport. Vi har busser, der kører lige til døren og er i gåafstand til S-togs stationerne Carlsberg og Dybbølsbro.

Metrostation: Enghave Plads 150 m
Busstop: Enghavevej  170 m
Togstation: Carlsberg  800 m
Togstation: Dybbølsbro  1.2 km
Togstation: Københavns Hovedbanegård  1.5 km
Lufthavn: Kastrup  11.6 km

TEKNIK

VEGA har en ekstrem høj teknisk standard og arbejder med nogle af landets absolut dygtigste teknikere på nyt udstyr. Inden et projekt går i gang, afstemmer vi altid forventningerne til teknik, lyd, lys og afvikling og prissætter derudfra. Ved leje af Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar følger vores eksisterende udstyr dog altid med.

 

OVERNATNING

Inden for gåafstand ligger utallige hoteller og overnatningsmuligheder i alle prisgrupper. Vi er behjælpelige med at finde den overnatningsmulighed, der matcher dit event bedst muligt.

 

KONFERENCELOKALER

VEGAs sale kan skaleres så de passer optimalt til din konference. Vi har trådløs WiFi med høj hastighed, der sikrer at alle gæster kan være online uden udfald.

 

CATERING

Vi samarbejder med flere forskellige dygtige og velrenommerede kokke, restauranter og cateringfimaer. Menuen bliver altid tilpasset ud fra arrangementet og hvilke ønsker, du har til kvalitet, stil og budget.

 

HANDICAPFACILITETER

VEGA har elevator til kørestolsbrugere samt flere handicaptoiletter i hele huset.

 

RÅDGIVNING

VEGA Events står for rådgivning og sparring på, hvordan netop dit event bliver, som du ønsker. Vi har mange års erfaring, engagement, viden og kreativitet samlet i huset, og sammen sikrer vi, at dit arrangement bliver en succes, og du føler dig tryg hele vejen igennem.

 

GRØN CERTIFICERING

VEGA er Green Key certificeret, hvilket betyder, at dit arrangement hos os, er sikret en ansvarlig produktion i hele processen. Vi gør dagligt en stor indsats for at bidrage til den grønne omstilling, så både du og dine gæster kan føle jer trygge hos os.

VEGAs sale

STORE VEGA: STÅENDE: 1600 / LANGBORDE: 450 / RUNDE BORDE: 280 / KONFERENCE: 800

LILLE VEGA: STÅENDE: 500 / LANGBORDE: 150 / RUNDE BORDE: 100 / KONFERENCE: 180

LOUNGEN: STÅENDE: 300 / LANGBORDE: 130 / RUNDE BORDE: 110 / KONFERENCE: 200

IDEAL BAR: STÅENDE: 200 / LANGBORDE: 40 / RUNDE BORDE: 30 / KONFERENCE: 50

LYNGSIE: STÅENDE: 120 / LANGBORDE: 40 / RUNDE BORDE: 30 / KONFERENCE: 120