VEGA Events

VEGAs SALE

STORE VEGA

Store VEGA er noget helt specielt. Salen har en sjæl og fornemmelse, der er uovertruffen. De smukke lysekroner, de ikoniske træfriser, de originale klapstole på balkonen og de labyrintiske trapper, du skal bestige for at komme hertil.

På hver sin side af Store VEGA ligger de to aflange sidebarer 1. Maj Salen og Anker Jørgensen Salen, som hører med ved leje af Store VEGA.

STORE VEGA: STÅENDE: 1600 / LANGBORDE: 450 / RUNDE BORDE: 280 / KONFERENCE: 800

LILLE VEGA

Lille VEGA er husets intime scene og det bedste rum, når der skal skabes tæt kontakt. Med sin finurlige balkon, de tunge sorte scenetæpper og de smukke træfriser, driver rummet af stemning og historie.

Bag Lille VEGAs sidedøre ligger Lyngsie Salen - en skjult skat med en lysende perle i form af den specialdesignede lysbar, som tilføjer en helt unik atmosfære i forhold til resten af huset.

LILLE VEGA: STÅENDE: 500 / LANGBORDE: 150 / RUNDE BORDE: 100 / KONFERENCE: 180

LOUNGEN

Loungen står skinnede flot med birketræspaneler, lysekroner og en lille, finurlig balkon. Loungen har en helt særlig atmosfære på grund af de lyse paneler, som er anderledes end i resten af huset. Salen giver mulighed for at skabe en cool, storbystemning med designdetaljer i fokus.

LOUNGEN: STÅENDE: 300 / LANGBORDE: 130 / RUNDE BORDE: 110 / KONFERENCE: 200

IDEAL BAR

I gadeplan ligger Ideal Bar med store vinduer mod Enghavevej. Salen blev totalrenoveret i 2013, hvor husets arkitektoniske historie blev videreført på smukkeste vis. Den har derfor et mere moderne look, men håndværket er af samme høje kvalitet, og designet har samme fokus på funktionalitet og æstetik som resten af huset.

IDEAL BAR: STÅENDE: 200 / LANGBORDE: 40 / RUNDE BORDE: 30 / KONFERENCE: 50

LYNGSIE SALEN

Bag dørene i siden af Lille VEGA finder du Lyngsie Salen – i daglig tale kaldes den Lysbaren på grund af sin specialdesignede, lysende bar i midten af det smukke rum af træ. Her emmer af natteliv og cocktailstemning, og salen er perfekt til hurtigt at få skabt en god atmosfære.

LYNGSIE SALEN: STÅENDE: 120 / LANGBORDE: 40 / RUNDE BORDE: 30 / KONFERENCE: 120

FN SALEN

Ud for balkonen i Store VEGA ligger FN Salen. Det er et af de hyggeligste rum i huset, og er samtidig en af de mindre sale, der oser af varme og nærvær. Her er der b.la. mulighed for at arrangere forkælelse fra A-Z med god mad og drikke før en koncert.

FN SALEN: STÅENDE: 50 / LANGBORDE: 40 / KONFERENCE: 30